Simona Amânar, mamă pentru a treia oară

Fosta mare campioană la gimnastică Simona Amânar Tabără (37 de ani) a născut, astăzi, la maternitatea Odobescu, din Timişoara, un băieţel în greutate de 3,6 kg.

Cel de-al treilea copil al soţilor Cosmin şi Simona Tabără s-a născut prin cezariană, la fel ca ceilalţi doi fraţi ai săi, Alexandru Iosif, de 14 ani, şi Ștefania Teodora, care împlineşte 4 ani, în ziua de 15 noiembrie. Noul membru al familiei Tabără va purta numele Tudor. ”Atât mama, cât şi noul născut se simt foarte bine. Simona mi-a spus, înainte de operaţia de cazariană, că are emoţii mai mari decât avea în concursurile olimpice de gimnastică”, a declarat, pentru cotidianul.ro, dr. Dorin Grigoraş, cel care a efectuat toate cele trei operaţii de cezariană prin care au venit pe lume copiii familiei Tabără.

Cosmin, Simona, Alexandru şi Teodora Tabără

Simona şi Cosmin s-au căsătorit în anul 2002, la Timişoara, nuntă lor rămânând celebră în oraş, după ce mirii, naşii şi componentele fostului lot olimpic de gimnastică, alături de antrenorii Mariana Bitang şi Octavian Belu, s-au bătut cu frişca din tortul miresei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sergiu Miat 307 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.