Simona Halep are dreptate

• Pot să spun şi eu că am schimbat cîţiva antrenori în ultima perioadă. Este o parte dificilă, mulţi jucători schimbă
• Cu Victor Ioniță doar atît vorbiserăm, pînă la Wimbledon. (…) De comun acord am hotărît ca el să meargă acasă şi eu la următorul turneu. Nu ştiu dacă a fost cea mai bună perioadă în care am ales, dar sînt foarte fericită şi foarte bucuroasă de ce am ales.
• Încă nu știu dacă voi continua să lucrez cu Daniel Dobre. În capul meu nu am nimic hotărît
• Este si o oboseala mentala, nu e vorba de o cadere. Sub nicio forma nu sunt demoralizata sau pierduta
• Eu nu citesc presa și nu o voi citi niciodată, nu cred că articolele care se scriu despre mine sunt corecte. Eu accept criticile legate de joc, că poate nu dau un slice mai bun.
• Nu am nicio obligație față de nimeni din țara noastră. În primul rând, eu joc pentru mine

Am vazut in interviul acordat GSP o Halep bravand, dar destul de dezorientata intr-un moment mai greu al carierei. Si totusi n-as acuza-o prea tare, nu e usor ca dupa un 2014 cu finala la Roland Garros si semifinala la Wimbledon sa iesi in 2015 din primele tururi dupa ce incepusesi anul extrem de bine, fluctuatii de forma care la jucatorii de top 10 nu prea se vad.

In primul rand deja celebra afirmatie „Nu am nicio obligație față de nimeni. În primul rând, joc pentru mine”. Da, chiar asa e, absolut nimic blamabil, fata a spus un adevar, poate egoist, poate de putini recunoscut, dar adevar 101%. Unde incepe Simona sa zburde pe campii e atunci cand incepe sa se certe cu presa si ne aflam in fata unei situatii diferite : Halep ori este extrem de rau sfatuita, ori nu asculta de nimeni. Cum adica nu citesti presa fiindca scrie articole incorecte ?

Psihicul ei trebuie reconstruit de la pământ, pentru că acolo este. Şi asta nu pot s-o facă nişte antrenori schimbaţi ca şosetele. – CTP

Scrie CTP ceva eronat sau cu rea vointa cand identifica precis un diagnostic ( antrenorii schimbati extrem de des ) pe care de altfel Halep il si recunoaste in interviu ? Revedeti citatele de la inceput, Halep nu stie daca va continua sa lucreze cu Daniel Dobre dar e foarte fericita si bucuroasa ca l-a ales ?!? Scrie ceva eronat CTP cand afirma ca mentalul e marea ei problema daca insusi Halep o recunoaste?

Hai sa lasam ipocriziile si sa o spunem pe sleau : fata pare extrem de rau sfatuita si nu sunt foarte sigur daca Virginia Ruzici, fosta mare jucatoare, mai are vreun cuvant de spus in deciziile ei. De altfel, in mod ciudat, nimeni nu pare interesat sa discute cu Ruzici.

In rest, presa te ridica, tot ea te coboara si daca Simonei Halep nu ii pasa de parerile celor din jur atunci cand nu o lauda, chiar nu vad de ce a mai acordat interviul daca in lumea ei, cea pentru care joaca, nu-i asa?, totul pare roz.

Sigur e insa ca pentru mine ca pasionat de tenis, categorie diferita de cea a romanului mandru care da like-uri pe facebook la victorii si baga capul in nisip la infrangeri, Halep cea fara obligatii devine la fel de atragatoare ca si Shelby Rogers.
Ah, nu stiti cine e ? Exact asta am vrut sa spun…

SURSA : https://politicata.wordpress.com/

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.