Simona Halep, decizie neașteptată

Simona Halep s-a retras vineri din turneul WTA de la Sankt Petersburg, dotat cu premii totale de 710.900 dolari, înaintea meciului din sferturile de finală, cu jucătoarea rusă Natalia Vihlianțeva.

Halep era principala favorită a competiției.

Potrivit organizatorilor, motivul retragerii este o ”accidentare la genunchi”.
La Sankt Petersburg, Halep a intrat direct în turul a doilea, fază în care a învins-o pe croata Ana Konjuh cu 6-4, 7-6 (2).

Simona Halep a fost eliminată în optimi la primul său turneu din 2017, la Shenzhen, și a pierdut în primul tur la Australian Open.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.