Simona Halep, despre schimbările dese de antrenori

Simona Halep a dezvăluit motivul pentru care a încheiat colaborarea cu antrenorul Victor Ioniţă.

Sportiva a declarat pentru jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor că a simţit că nu mai are un contact vizual cu antrenorul în timpul meciurilor.

Halep acceptă criticile legate de jocul său şi, deocamdată, nu ştie cu cine va lucra mai departe. Doar 6 luni a durat colaborarea dintre Simona Halep si Ioniţă, perioadă în care sportiva noastra a câştigat tureneele de la Shenzhen, Dubai şi Indian Wells.

Simona Halep a explicat care este condiţia pentru ca un antrenor să rămână cât mai mult alături de ea.

„Este o parte dificilă, mulţi jucători schimbă. Dar mie mi s-a creat o imagine din care reiese că eu nu respect şi nu las pe nimeni să mă înveţe. Este total greşit. Respect foarte mult oamenii şi puteţi să-i întrebaţi pe toţi antrenorii pe care i-am avut , dacă i-am respectat sau nu. Eu am respect faţă de oricine de pe pământul acesta, pentru că sunt un om ca oricare altul. Dacă eu nu mai am contact vizual în timpul meciurilor sau nu mai există comunicare între mine şi antrenorul respectiv, prefer să mă opresc decât să merg mai departe fără nici un sens”, a declarat sportiva.

Jucatoarea de tenis a mai spus că acceptă criticile legate de jocul său în general şi că nu ştie cu cine va colabora mai departe.

Simona Halep se va întoarce în turnee la Cincinnati, competiție de categorie Premier 5 care debutează pe 3 august şi unde anul trecut a ajuns până în „sferturi”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.