Simona Halep, eliminată

Simona Halep a fost învinsă marți de jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, locul 22 mondial, în turul doi al turneului WTA de la Wuhan (China).

Românca, numărul doi mondial, a fost învinsă cu scorul de 2-6, 6-2, 6-3 după o oră şi 56 de minute de joc.

Acesta a fost primul meci al lui Halep după eliminarea suferită în turul 3 al US Open.

Simona Halep, care a fost direct acceptată în turul doi la Wuhan, şi Garbine Muguruza nu se mai întâlniseră până acum în circuitul WTA.

Pentru prezenţa în turul doi la Wuhan, românca va primi 60 de puncte WTA şi cu un cec în valoare de 12.900 de dolari.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.