Simona Halep: Fiecare meci va fi ca o finală

Simona Halep, care va juca meciul de deschidere de la Turneul Campioanelor cu americanca Madison Keys, duminică, de la ora 12:00, consideră că fiecare partidă va fi ca o finală.

„Sunt încrezătoare în jocul meu, simt bine terenul, dar nu pot spune că sunt sigură că voi câştiga titlul, pentru că fiecare meci va fi dificil. Fiecare meci va fi ca o finală. Mereu mi-a plăcut să joc aici, am amintiri grozave din 2014 şi sper să îmi fac acum altele la fel de frumoase”, a declarat Halep, într-o conferinţă de presă.

Halep speră să rămână cât mai mult la Singapore, dar ştie deja ce va face după finalul turneului: „Cu siguranţă îmi voi lua o vacanţă şi cu siguranţă va fi în România. Îmi lipseşte vremea rece”.

Românca va juca în Grupa Roşie a Turneului Campioanelor cu germanca Angelique Kerber (locul 1 WTA), cu americanca Madison Keys (locul 7 WTA) şi slovaca Dominika Cibulkova (8 WTA), conform tragerii la sorți care a avut loc vineri la Singapore.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.