Simona Halep, în sferturile turneului asiatic

Simona Halep s-a calificat miercuri dimineață în sferturile turneului „Premier” de la Wuhan (China), după ce a învins-o în optimi pe jucătoarea din Kazahstan Yaroslava Shvedova (41 WTA) antrenată de Victor Ioniță.

Românca a câștigat partida cu scorul 6-3, 6-3, într- o oră si 15 minute, și s-a calificat pentru prima dată în sferturile acestei competiții cu premii în valoare de 2,28 milioane dolari.

„Sunt foarte fericită că sunt aici (la Wuhan – n.r.), anul trecut am pierdut de la 5-1 în decisiv. Am făcut meci bun, cred. Sunt mulțumită de cum am jucat în turneele mari. Mă simt foarte bine că pot juca până la finalul sezonului. Fiecare meci presupune muncă multă, dau tot ce pot pe teren. A fost destul de greu să joc și împotriva vântului, însă am blocat foarte bine mingea și mă bucur că am câștigat în două seturi”, a declarat românca după meci.

Pentru calificarea în sferturi, Halep va primi 190 de puncte WTA și 54.230 de dolari.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.