Cum a învins-o Halep pe Schmiedlova

Simona Halep, locul cinci WTA, a câştigat, luni, scor 6-4, 6-1, meciul disputat împotriva jucătoarei Anna Schmiedlova din Slovacia, în primul tur al turneului de la Wimbledon.

Partida dintre cele două sportive a durat o oră şi şapte minute, iar primul seta debutat cu Simona Halep mai concentrată şi mai exactă în lovituri, scrie Mediafax. Românca a condus cu 4-1, după ce a reuşit două break-uri.

Apoi, Schmiedlova a reuşit să egaleze situaţia. În final, după un break în penultimul game al primului set, Halep a servit pentru câştigarea actului, scor 6-4.

În cel de-al doilea set, Simona Halep a reuşit din nou să câştige, iar Anna Schmiedlova a mai câştigat doar un singur game pe toată durata setului. După alte două break-uri ale Simonei, aceasta şi-a adjudecat setul, scor 6-1.

În turul următor, Simona Halep o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Anastasija Sevastova (Letonia, 66 WTA) şi Francesca Schiavone (Italia, 111 WTA).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.