Simona Man, ministrul PPDD în Guvernul Ponta

SURSA: REALITATEA.NET

Partidul lui Dan Diaconescu se pregătește să intre în Guvernul Ponta. Simona Man va ocupa postul de ministru pentru Relația cu Românii de Pretutindeni.

Simona Man ar urma să-i ia locul lui Bogdan-Dragoş-Aureliu Marian-Stanoevici în funcția de ministru pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, susțin surse politice pentru Realitatea TV.

Victor Ponta a declarat, miercuri, după o întâlnire între liderii PSD şi PPDD, întrebat dacă partidul lui Dan Diaconescu ar putea avea un portofoliu ministerial, că nu exclude această variantă, deşi nu s-a luat o decizie.

„Nu am semnat un protocol de colaborare, dar este foarte posibil să semnăm săptămana viitoare. A fost o primă întâlnire la nivel de preşedinte şi secretar general. Am discutat să colaborăm în primul rând la nivel local, la nivel parlamentar şi al nivel guvernamental, al politicilor guvernamentale”, a precizat Ponta miercuri, după o întâlnire, la Parlament, la care au participat şi preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea, preşedintele PPDD Simona Man, secretarul general al PDD Liviu Neagu.

Întrebat dacă PPDD ar putea primi inclusiv un portofoliu de ministru, premierul a spus: „Nu exclud această variantă, nu a fost nicio decizie azi. O să discutăm”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.