Sindromul Gabriel Oprea şi informaţii colaterale (IV)

Reacții de la cititori

Marean

Trebuie verificate de autoritatile competente abilitate INTERNE sau/si EXTERNE si urmatoarele situatii din biografia (…)

Faptele infractioanele comise de EL in timpul mineriadelor din 1990 (cand ofiter activ fiind a ajutat la distribuirea de catre generalul BOTOS (unchiul lui ILIE BOTOS ajutat si el de I. Iliescu sa ajunga procuror militar si apoi facut general de armata la apelul de seara al bocancilor) a ECHIPAMENTELOR de miner si a condus asa zisi mineri la adresele partidelor politice istorice si alte locatii din București;

– Din ce motive a trecut in rezerva in 1993 cu gradul de capitan si cum au fost solitionale ulterior de catre Parchetul Militar dosarele penale referitor la insusirea unor apartamente in municipiului București, s.a. ;

– Activitatea infarcationala din perioada 1993-2001 cand a intrat in MAFIA lui NASTASE;

– Legalitatea avansarii in grad de general si a avansarilor ulterioare ; -Legalitatea dobandirii averii sale FABULOASE dupa ce a fost numit in toate functiile publice.

– Legalitatea angajarii fiicei sale la ASF ;

– Legalitatea solutionarii dosarului penal nr. 293/P/2014, deschis de DNA;

– Legalitatea de a fi profesor universitar si coordonator de doctorate in conditiile in care EL nu poseda nici macar ABILITATEA necesara de a comunica normal si nu STIINTIFIC.

Cu asemenea “personalitati publice” lipsite de STIINTA si maiestrie politica, România este de rasul lumii. Acest caz este emblematic pt LIPSA de valoare umana si pt modul cum au aparut politicienii de tip BALARII in România dupa 1989. De unde LUMINA si de la cine sa vina , politici publice, strategii, programe, planuri , etc de dezvoltare a Ro, cand izmenarul este seful mafiei judiciare unde ia facut doctori pe toti tampiti.

Pretinsul academician Oprea.G. e plecat rau cu pluta, nu manifesta discernamant si nici simtul raspunderii, in CV-ul sau si-a trecut ca a absolvit in 1983 Scoala de of. de la Sibiu dupa care la activitati profesionale scrie ca in perioada 1983-1990 afost OFITER ECONOMIST in loc de OF de INTENDENTA adica izmenar.Economisti sunt absolventi de facultati economice si nu de izmenari.In perioada 1990-1993 cand a fost trecut in rezerva pt comiterea unor infractiuni scrie ca a fost ofiter de justitie militara activ dar la ce instanta militara a fost activ, se pune intrebarea si cum ar fi ocupat postul, etc. In 1993 cand a fost expulzat din armata era capitan in 2001cand a intrat in MAFIA lui BOMBONEL scrie iresponsabilul in CV ca are gradul de gen mr. de justitie dar la care instanta militara. Nu specifica in CV perioada in care si-a luat doctoratul in drept si in ce specialitate.

Daca Oprea G. este acuzat de plagiat pt. doctorat pe bune (ce cretin i-a dat doctoratul unui NEVERTEBRAT), OBLIGATORIU trebuie verificate de autoritatile competente situația doctorilor în științe coordonați de IMPOSTOR.

Anna

Pana azi jur ca d-l Oprea nu era in niciun fel preocuparea mea,dar dupa cei-am citit biografia ,am capatat un foarte mare respect pentru aceasta persoana,comparandu-i biografia cu altele,multe,multe si odioase.D-l cu pricina si-a facut studiile pe bune,adica la stat intr-o vreme in care nu se putea altfel.Miron Cosma nu cred ca avea vreo boala contagioasa ,deci eu imi amintesc ca stateau foarte multi in preajma sa.Despre lucrarea sa de doctorat evit sa ma pronunt deoarece nu e specialitatea mea,iar cei avizati traiesc si se pot pronunta.La cate doctorate „”pe puncte” am numarat,le-am pierdut sirul si chestiunea ramane asa.Ascensiunea sa sociala e la fel de spectaculoasa ca a unui numar incomensurabil de alti concetateni,unii ascensionand chiar de la varste juvenile[18-19 ani].Ce as putea sa-i reprosez ca e cam inestetic,ca sa nu zic urat,dar asta-i de la Dumnezeu.Altceva,ce?Cumva ca nu e de partea cui vrea autorul?Dar autorul nu trebuia sa ne spuna si noua de partea cui ar vrea sa fie d-l Oprea sa stim si noi,ca sa nu mai plutim in ignoranta?Am crezut ca o sa ma lamureasca postacii,ceea ce nu s-a Intamplat,asa ca raman perpetuu cu nedumerirea mea.Scuzati!

Răspuns pentru Anna

In învățământul „la stat” pe care îl apreciați sau regretați, nu are importanță, la un moment dat problema nu era obținerea diplomei universitare, ci găsirea unui liceu care să confere titraților universitari dipoma de bacalaureat ! Fără de care… nu era complet dosarul doctorandului… La o agapă, doi generali dintr-un serviciu secret se tachinau. „Măi, acolo unde ai făcut tu liceul, acum este o școală de handicapați !” ”O fi, mă ! Dar deosebirea dintre mine și tine este că nu am luat bacalaureatul când m-am inscris la doctorat !”

Epidemie naționaă în administrație

Dar ce pretentii aveți dacă în incinta Senatului României se tocmeste spaga ASF de trei milioane Euro ? Cum ar putea un ministru de interne cu 4 stele să fie sub nivelul de trai a lui Daniel (Spagă) Tudor ?

Conu Leonida fata cu reactiunea

Incredibil, dar din pacate adevarat ! O societate care produce asemenea ascensiuni ale unor nulitati, aceasta societate este sortita dezastrului, moral si social.

Pas cu pas!

Corb la corb nu scoate ochii! Păi hoţii nu promovează dacă n-ar fi recomandaţi, susţinuţi şi acceptaţi de alţi hoţi. E o treabă organizată bine pusă la punct. Ea îi elimină pe cei capabili şi cinstiţi ca pe nişte corpuri străine ”sistemului”, care, odată penetrat, ar deveni ne funcţional. Răul se poate elimina, dacă asta sincer se doreşte, analizând tot parcursul, dar şi factorii favorizanţi.

Simplu

Dar nenorocirea este ca nu e singurul, nu a facut singur totul si ce e mai rau ca activitatea lui ANTI-academica a facut ravagii : un sistem de relatii ametitor format din rubedenii care au ocupat institutii statale, NECALIFICATI cu scoli absolvite fara frecventa minim obligatorie, avansati peste termene si fara merite, o pegra care blocheaza activitatea si care franeaza toata activitatea. Si peste toate JAFUL, cazul de la serviciul de inf. politienesc nu e singular, e regula. Averile imense sant la vedere, banii cheltuiti o certitudine. Cati „doctori” a fabricat Oprea ( de fapt sistemul care il folosea) si care au avut salarii marite si pensii asemenea, ca doar asta a fost motivul ? Mai poate verifica cineva doctoratele tinute la secret ? Din pacate acestia au capusat si capuseaza institutii ale statului unde imensa majoritate lucreaza din greu de munca lor profitand o gasca tinuta acolo sa indeplineasca ordine straine democratiei si interesului national. Si care au liber la jaf. Simplu.

Mda !

Din cauza acestor politruci ca G. Oprea sau Ontanu, si tara are prea multi, a ajuns Romania unde este acum! Nu sunt singurii!

NcM

Da, marţafoiul este printre noi. Ca el sunt multi, din nefericire. Pe mine ma intereseaza, insa, cine si de ce l-a „înfipt” direct in inima sistemului. Si, mai curios sunt cine si de ce se chinuie sa-l scoata din sistem…

Titel

Din pacate sunt multi ,, generali” avansati de clasa politica pe criterii care sfideaza logica carierei militare. Aceste anomalii nu au facut decat sa discrediteze calitatea corpului ofiterilor combatanti din armata si in special a celor care au participat la misiuni incepand cu cele din Somalia, Bosnia, Kosovo, Irak sau Afganistan. In ultimii 20 de ani comandatii acestor unitati militare si nu numai au absolvit cursuri la Institutii militare de prestigiu din Franta, Anglia, SUA sau Italia dar cariera acestora a fost limitata de armata generalilor .

Carcotasul de serviciu

Chilotarul asta parca-i constipat in permanenta. E plina lumea politica si nu numai, de asa zisi „doctori in mai stiu eu ce” – eu le-as zice „felceri si nu doctori”, care nu pot lega corect, inteligibil si rational macar 2, 3 vorbe. Pana nu vom promova in functii inalte doar oameni capabili, incoruptibili, nu vom avea un trai decent.

Zoe

Gabriel Oprea este o gaura neagra vesnic incruntata.Un editat lovit de grandomanie.

aladyn

Si mai mult putregai o sa iasa la suprafata cand o sa se afle afacerile in care a fost bagat oprea-firme suveica si altele…Bugetar devenit milionar nu se stie cum…bodyguard devenit general doctor…din toata tara asta ponta pe asta-l pune ministru si vicepriministru…cu astia face psd alianta….bravo! oprea si dragnea-oameni care nu au ce cauta in politica-nu sunt in stare sa scoata 2 propozitii coerente-un inginer in fabrica si un picolo tablagiu deveniti stabi nu se stie cum…De astia trebuie sa scape tara asta ca sa fie mai curata….

Tudor Nastase

Oare nu este Oprea Gabriel si Maresal al Uniunii Sovietice ?

Ion Neagu @ Tudor Nastase

Si căpitan al Rusiei ?

QX

Este in folclorul popular ceva cu porcul, rachita, urcatul / coboratul, mere/ pere, micsunele…, iar Dinu Sararu scria ceva despre „Niste Tarani”. S-ar putea adauga ceva cu si despre Dinu Paturica, parveniti / parvenire … . Concluzia ar cam fi: niste inconstienti pusi pe capatuiala (macar de ar vetui veci).

Viorel

Un super subiect de film!

Jder

In RO de azi nu prea mai exista PROFESORI universitari ,exista doar detinatori de „titluri academice”. Este unul dintre motivele pentru care ne cam lipsesc LIDERII AUTENTICI ,devotati natiunii si Statului .Criza economica -sociala-politica propagata in RO de diverse interese straine a fost o „mana cereasca” pentru oportunistii anesti samd. Acesti stranii universitari si generali facuti prin zig-zag-uri conspirative si-au folosit titlurile si puterea dobandite atat de miraculos exclusiv in favoarea grupurilor obscure care ne submineaza increderea ,sperantele si onestitatea de atatia ani . In asa -zisa politica si in asa-zisul sistem universitar au fost cu nonsalanta infiltrati indivizi fara nici-un orizont, specialisti doar in coruperea „constiintei” lor si a altora usor de manipulat. Cel mai grav pentru poporul nostru si pentru RO actuala este ca nu avem arme de aparare in fata acestei teribile imposturi si lacomii ,altele in afara de idealurile istorice ale strabunilor cu anvergura spirituala si de orientarea crestina in viata… „Generalii si universitarii neantului” umilesc nu numai armata romana onorabila sau mediul academic esential ,ei au reusit sa umileasca responsabilitatea noastra civica,a tuturor…

Apolitic

Nu e singurul. Elena Udrea, Gorghiu, samd au cumparat diplome de la universitati private si titluri academice. Singurul om politic care nu a procedat asa este pedelistul Costica Canacheu parlamentar inca in constituanta din 1990 si pana azi, electrician era in 1989 aceleasi studii are si azi.

radu

Ipochimenul nu este o „gaura neagra” , ci o pecingine a societatii romanesti!Nu e altceva decat un martafoi securist sustinut de politicieni de doi bani si promovat prin santaj si spaga!Din pacate , va trebui sa ne obisnuim cu astfel de personaje , fiindca ei ne vor conduce in anii ce vin!

Zx

Si ne mai miram ca rade lumea de dincolo de noi .Cu astfel de specimene nici nu avem cum.Ce doare cel mai mult e tupeul unui picolo mereu cu siguranta nationala in gura si din pacate nu e sigurul,Iordanescu,Ilie Nastase intregeste peisajul .Oare in Ministerul Apararii nu mai exista onoare ,sau cei ce-l conduc sunt similar celor pomeniti ? Totusi tind sa cred ca nu am ajuns atat de rau…..

Hacker @ Zx

E chiar mai rău decât crezi!!! De fapt România nu mai există, din păcate….

(Va/vor mai urma)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.