Slujbă de 40 de zile de la moartea Reginei Ana

O slujbă la împlinirea a 40 de zile de la moartea Reginei Ana va fi oficiată, pe 10 septembrie, de Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, Calinic, la Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală de la Curtea de Argeș, informează marți site-ul romaniaregala.ro, potrivit Agerpres.

La slujbă, care va avea loc la ora 15,00, vor lua parte Principesa moștenitoare Margareta și Principele Radu, însoțiți de Principesa Maria.

Potrivit sursei citate, începând de sâmbătă, 20 august, la împlinirea la șapte zile de la înmormântarea Reginei Ana a României porțile Noii Catedrale s-au deschis.

„Sâmbătă dimineață, în prezența Înalt Preasfinției Sale Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, alături de un sobor de preoți argeșeni, a reprezentanților Casei Majestății Sale Regelui și a unor fideli ai Familiei Regale, a avut loc o slujbă de pomenire”, mai informează romaniaregala.ro.

Regina Ana a murit pe 1 august într-un spital din Elveția, la vârsta de 92 de ani, fiind înmormântată, pe 13 august, în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală, ridicată în vecinătatea Mănăstirii de la Curtea de Argeș.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.