Smartphone-ul rezistent la băi cu apă și săpun

Kyocera, o companie din Japonia, a lansat recent un model de smartphone pe care îl poți spăla sub jet, cu apă și săpun. Telefonul se numește Kyocera Rafre și va fi disponibil în Japonia în luna martie. Pe piață există deja modele rezistente la apă, însă nu este recomandat ca acestea să fie spălate cu săpun sau detergenți în mod regulat.

Dispozitivul se adresează celor care au meserii în care sunt nevoiți să se murdărească pe mâini. Ei îl pot folosi cu încredere, fără a se teme că petele nu vor putea fi îndepărtate. Rafle Kyocera rulează cu Android 7.0 Nougat și are un ecran HD cu diagonala de 5 inch, 2 GB de memorie RAM, capacitate de stocare internă de 16 GB și baterie de 3.000 de miliamperi. Are o cameră principală cu senzor de 13 MP și una secundară de 5 MP.

O caracteristică unică este tehnologia Smart Sonic Receiver, care înlocuiește difuzoarele în care praful sau apa ar putea pătrunde. Sunetul este transmis prin intermediul vibrațiilor, caracteristică regăsită și la televizoarele LG foarte subțiri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.