Șofer, oprit după două baraje și un foc de avertisment

Un șofer care se deplasa duminică dimineața dinspre Mangalia către Constanța nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri și a fost oprit după ce au fost montate două baraje și a fost executat un foc de avertisment în plan vertical, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Marius-Ovidiu Niculescu.

„În această dimineață, pe raza municipiului Mangalia un conducător auto a condus un autoturism marca BMW seria 3 dinspre Mangalia către Constanța. I-a fost efectuat semnul regulamentar de oprire de către polițiștii rutieri, semn pe care respectivul conducător auto l-a ignorat și a continuat drumul spre Constanța. Pe raza localității Eforie Nord s-a organizat un baraj pentru oprirea conducătorului auto, care a forțat acest baraj și a continuat drumul spre municipiul Constanța. Pe podul din dreptul localității Agigea un alt baraj al polițiștilor constănțeni a dus la oprirea acestuia, după executarea unui foc de avertisment cu armamentul din dotare în plan vertical”, a declarat Marius-Ovidiu Niculescu, pentru Agerpres.

El a spus că șoferul în vârstă de 40 de ani din București a fost condus la sediul Poliției Rutiere din Mangalia pentru continuarea cercetărilor.

Marius-Ovidiu Niculescu a mai precizat că s-a întocmit dosar penal deoarece conducătorul auto a refuzat testarea cu alcooltest.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.