Șoferii din RATB protestează la Primăria Capitalei

Protest la Primaria Capitalei și sediul RATB. Sindicatul Șoferilor din România denunță furtul și distrugerea RATB.

Potrivit organizatorilor cauzele care au dus la această manifestație publică sunt:
– Subfinantarea RATB;
– Managementul Neperformant sustinut si impus de Consiliul General al Municipiului Bucuresti si Conducerii a Primariei Municipiului Bucuresti;
– Furtul si distrugerea RATB sustinut in ultimii 24 de ani de catre grupurile politico-mafiote;
– Legitimarea furtului banului public prin transformarea in Societate Comerciala cu sprijinul grupurilor de interese gen CODATU si al AMRSP;
– Acoperirea jafului de la RATB prin lipsa de reactie a institutiilor statului din care enumeram: DNA care nu inalizeaza controlul in urma Raportului Corpului de Control al Primului Ministru si Curtea de Conturi care de 24 de ani nu a descoperit ilegalitatile comise de conducerea RATB.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.