Vezi cele șase nominalizate la titlul de jucătoarea anului

Simona Halep a fost nominalizată de WTA la titlul de ”Jucătoarea anului”, alături de spaniola Garbine Muguruza, letona Jelena Ostapenko, jucătoarea cehă Karolina Pliskova, ucraineanca Elina Svitolina și americanca Venus Williams.

Halep este de luni lider mondial, iar în acest an a jucat finala turneului de la Roland Garros și a câștigat un titlu Premier Mandatory, la Madrid.

Jelena Ostapenko este campioana de la Roland Garros, iar Garbine Muguruza a câștigat titlul la Wimbledon. Elina Svitolina a câștigat cinci titluri WTA în acest sezon, Karolina Pliskova a fost și ea o perioadă liderul WTA, iar Venus Williams a jucat două finale de Grand Slam și a revenit în Top 5 WTA.

Voturile presei pentru aceste anchete se vor încheia pe 16 octombrie, iar câștigătoarele vor fi anunțate la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep nu a mai câştigat niciodată până acum titlul de jucătoarea anului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.