×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 12 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 21 septembrie 2017, 08:03
EUR (€)
-0.0001 ↘
4.5989 RON
USD ($)
-0.0098 ↘
3.8275 RON
• • •
Surprize, surprize
Sorin Grindeanu, la DNA

După mai bine de trei ore, Sorin Grindeanu a ieşit de la DNA.

Fostul premier a declarat, după ce a fost audiat la DNA, că a fost citat în calitate de martor, fără a preciza cauza în legătură cu care a dat declarații procurorilor.

Grindeanu a spus însă că nu este de vorba despre plângerea depusă pe numele lui Mihai Busuioc.


"Am calitatea de martor. Nu pot să vă dau amanunte. Nu are nicio legătură cu plângerea depusă pe numele lui Mihai Busuioc. Am fost audiat persoană de sex femeinin", a declarat Sorin Grindeanu după ce a fost audiat la DNA.

Întrebat cum comentează înregistrările în care ar apărea procurorul șef al DNA cerând ca în cadrul cercetărilor să se ajungă la premier, Grindeanu a spus: "Am văzut, era undeva în februare. Nu e cazul. Nu despre asta e vorba. (..)Citez din clasici în viață, din actualul premier Mihai Tudose, noi în partea aia suntem mai calmi, în partea de vest, în Banat. În primul rând știam ce am făcut eu, ca viceprimar. nerăspunzând de acel domeniu din primărie, neavând nici certitudinea că lucrurile au stat așa. Nu aș vrea să comentez. Cât am fost viceprimar nu am avut în coordonare aceasta activitate, de patrimoniu a orașului Timișoara."

La jumătatea lunii iunie, au fost difuzate mai multe înregistrări audio în care ar fi apărut Laura Codruța Kovesi în timp ce le-ar fi cerut procurorilor să lucreze, dând însă directive și către persone cu funcții, prin exprimări precum : "Știţi ce-mi doresc: să 'decapaţi' instituţional în dosarul ăla cu casele şi să ajungem la domnul premier care a semnat contractele alea” , “ Dar altceva mă îngrijorează, că la ăştia cu dosarele vechi, fiecare ştiţi ce aveţi. Mă îngrijorează de ce nu-i înhăţăm!“. În replică, DNA susține că înregistrările în care ar apărea Kovesi nu sunt autentice și "conțin o serie de fragmente realizate prin juxtapunere".
Este vorba despre o cauză privind retrocedarea unor imobile din Timișoara, unde Grindeanu a fost viceprimar. În această anchetă sunt vizate mai multe persoane, printre care și actualul edil din Timișoara, Nicolae Robu.

Fostul premier a depus o plângere pe numele șefului Secretariatului General al Guvernului, Mihai Busuioc, în perioada în care se afla la conducerea Executivului.

Fostul premier Sorin Grindeanu a venit miercuri la DNA.

La intrarea în sediul DNA, fostul premier a precizat că a fost chemat în calitate de martor. Grindeanu a ajuns la DNA în jurul orei 12.00.

Fostul premier a depus plângere pe numele unor funcţionari ai Guvernului în perioada în care se afla la conducerea Executivului, deşi majoritatea parlamentară îi ceruse demisia.

Totodată, un alt dosar care ar putea avea legătură cu fostul premier este cel privind retrocedarea unor imobile din Timişoara, unde Grindeanu a fost primar.

În această anchetă sunt vizate mai multe persoane, printre care şi actualul edil din Timişoara, Nicolae Robu.


Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
1404
 | 0
 | 3
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Rat
+3
S-a dus să toarne. Urmeaza si turnatorul Ponta.
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Neutru @ Rat
+2
Prosti ar fi si el si Ponta sa n-o faca , stiu multe si au ce sa toarne , sacalii au multe de reglat intre ei , cand unii pleaca cu suturi in fund ca asa vrea Marele Daddy , oropsitii incep sa-i cante prohodul razbunarii . Dinte pentru dinte si ochi pentru ochi , gata , s-a terminat cu omerta , mana pe lupara !
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Nouminus Dei @ Rat
+1
Duca-se si pe pustiu, nu e decat alt smenar uns cu multe alifii gretoase...pute a coruptie, abuzuri si mizerie morala numita oportunism si lipsa de caracter, umanism
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
19 articole/ Actualizat acum 18 ore şi 5 minute
Sorin Avram

Partidul care este în toate cele ce sunt şi în cele ce mâine vor râde la soare a hotărât comasarea unor instituţii.

Sorin AvramPublicat acum 12 ore şi 12 minute