Sorin Oprescu cere confruntare cu denunțătorii

Avocaţii primarului suspendat al Capitalei au anunţat că luni dimineaţă vor depune la Direcţia Naţională Anticorupţie solicitarea pentru o eventuală confuntare cu denunţătorii din dosar, informează B1 TV.

Apărătorii lui Oprescu avertizează că starea de sănătatea a acestuia s-a agravat, de când se află în arest. Tot luni, avocaţii primarului suspendat vor depune o nouă cere de eliberare pentru ca Oprescu să continue investigaţiile medicale.

”După cum știți, confuntările durează, există o perioadă foarte lungă de analiză 2013 – septembrie 2015 deci aproape doi ani de analiză și sigur era nevoie ca Sorin Oprescu să fie stabilizat fizic si psihic. Din acest punct de vedere am amânat depunerera oricăror solicitări, vă asigur însă că luni dimineața colega mea le va depune la DNA”, a declarat Chiciu.

Sorin Oprescu a avut chiar şi un mesaj pentru susţinătorii săi.

”Sorin Oprescu a spus un lucru pe care nu fac decât să-l transmit – este impresionat de sprijnul și modalitatea în care toți factorii decidenți l-au înconjurat în această perioadă. Sprijnul de care a beneficiat în această perioadă”, a mai spus apărătorul lui Oprescu.

”Este evidentă înrăutățirea stării de sănătate după momentul arestării”, a precizat Chiciu.

În acest context, apărătorii lui Sorin Oprescu au înaintat o nouă cerere prin care solicită ca edilul suspendat să fie din nou consultat de specialişti. Strategia a fost deja pusă la punct, mai ales că luni se judecă contestaţia la măsura arestului preventiv. În cazul în care şi această solicitare va fi respinsă, apărătorii ar putea apela din nou la Avocatul Poporului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.