Sorin Oprescu va fi transferat la Spitalul Fundeni

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi transferat din arestul Poliției la Spitalul Fundeni pentru a i se efectua mai multe analize medicale, au precizat, joi, pentru AGERPRES, reprezentanți ai Biroului de presă al Poliției Capitalei.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 14,30, Sorin Oprescu a primit aviz pentru aceste analize de la Centrul medical de diagnostic și tratament ambulatoriu „Dr. Nicolae Kretzulescu”.

Avocații lui Sorin Oprescu susțin că acesta va fi supus unor investigații, după ce i s-ar fi depistat un nodul la un plămân.

Oprescu se află în arest preventiv, el fiind acuzat de luare de mită.

Raportul efectuat de medicii de la Spitalul Universitar a arătat că Oprescu suferă de mai multe afecțiuni cu risc oncologic mediu, moment în care apărătorii săi au făcut o nouă solicitare pentru a fi mutat într-o altă unitate spitalicească.

Astfel, edilul suspendat al Capitalei va fi mutat din Arestul Central la Spitalul Fundeni pentru investigații medicale.

Informația vine după ce miercuri Oprescu a fost vizitat în arest de fratele său și de iubită care a declarat că starea sa de sănătate nu este tocmai bună și că nu poate ține regimul alimentar.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.