Sorin Ovidiu Vîntu spune unde s-ar ajunge dacă Iohannis ar avea TOATĂ puterea

Sorin Ovidiu Vîntu revine cu propunerile lui de proiecte naționale, conform b1TV.

Într-un clip video pe pagina personală de Facebook, acesta face o comparație între fostul președinte și actualul șef de stat susținând că, deși “nu era încântat de Iohannis ca președinte și nici acum nu se dă în vânt după el, totuși, spre deosebire de Traian Băsescu, Iohannis lucrează inteligent, discret, în liniște”.
“V-am arătat că sursa neagră a tuturor relelor este legea finanțării partidelor. Am reușit o primă parte: a început serios să se preocupe întreaga lume de finanțarea partidelor.
Acum s-au dus către PDL. Nimeni nu verifică de unde a avut Ponta bani de campania prezidențială de anul trecut. Evident, cu toți știm de unde a avut bani – furați de la stat cu ajutorul tovarășului Dragnea și alții, dar nimeni nu focalizează pe campania lui Ponta pentru că daca s-ar întampla asta ar trebui să se verifice și campania lui Iohannis; atunci ne limităm doar la PDL”, spune Vîntu.
„Dacă i-am da toată puterea lui Iohannis, acesta ar fi capabil – discret și tăcut – să pună în aplicare un proiect economic”, concluzionează Ovidiu Vîntu.
Cele două proiecte naționale pe care Sorin Ovidiu Vîntu le-a propus sunt: înmânarea puterii totale unui singur om timp de șase ani (proiectul prezidențial) și construirea a 150.000 de locuințe date apoi cu chirie între 5 și 15 euro pe lună celor care au nevoie (proiectul rezidențial, economic).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.