Sorina Plăcintă: Declaraţia mea de avere este corectă, e vorba despre o neînţelegere

Senatorul PD-L Sorina Plăcintă a declarat, referitor la sesizarea făcută de Agenţia Naţională de Integritate către Parchetul ICCJ, că declaraţia sa de avere este întocmită corect şi din punctul ei de vedere este vorba despre o neînţelegere, care se va lămuri."Declaraţia mea de avere este făcută corect şi cred că este o neînţelegere. Sunt convinsă că, uitâdu-se din nou ANI pe documente, se vor lămuri toate lucrurile", a spus fostul ministru al Tineretului şi Sportului. Plăcintă a precizat că, din ceea ce înţelege, sesizarea ANI face referire la declaraţia de avere din 2009.

"Nu am citit, este vorba de anul 2009, an pentru care deocamdată nu s-a făcut declaraţia de avere. Ea s-a făcut pentru 2008, care este depusă, iar pentru 2009 se va depune în 2010, în februarie sau martie. Toate modificările pe care Agenţia de Integritate le menţionează sunt pentru 2009", a explicat fostul ministru. Citeşte mai mult pe Realitatea.NET

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.