Spectacolul continuă la Ploiești!

Doi prahoveni despre care se afirmă că ar fi cunoscuți de-ai lui Vlad Cosma, fiul lui Mircea Cosma, președintele Consiliului Județean Prahova, apar pe o listă publicată de presa locală, ca fiind suspecți de consum de droguri. Printre aceștia, și un consilier județean, care susține că nu are vreo legătură cu acest caz. Cazul pare să se învârtă în jurul a două personaje: Marcel Păvăleanu și Răzvan Alexe, cunoscute deja opiniei publice.

Publicația Incomod din Prahova relatează într-un articol postat luni în ediția on-line despre un caz în care sunt amestecate droguri, politică și interese:”Mai multe persoane, printre care și doi interlopi și un consilier județean, sunt suspecți într-un dosar penal pentru consum de droguri. Poliția a intrat pe fir după ce unul dintre interlopi a provocat un scandal pe stradă, în noaptea de 1 spre 2 noiembrie, în apropierea unul club din zona ”kilometrul 6” a Ploieștiului. Ancheta a scos la iveală faptul că petrecăreții au umblat prin mai multe baruri și cluburi, sărbătorind Halloween-ul, și în unele locații au consumat și droguri. Acest aspect a fost confirmat pentru publicația noastră și de unul dintre angajații unui local, care a precizat că este vorba de ”prafuri care se trag pe nas”. Suspecții sunt personaje foarte cunoscute în orașul Ploiești. Surprinzător, printre ei se regăsește și un consilier județean. Ziarul nostru publică, în exclusivitate, numele suspecților din dosarul de consum de droguri: Bogdan Lazopulu zis Găoază, Romulus Dobrin zis Narcis Piarole, David Viter, consilier județean USL, Cristian Păduraru zis Pădure. În dosar mai apare și numele Ștefan Popescu, despre care am aflat că este un om de afaceri din Ploiești.Dosarele suspecţilor Găoază, Narcis, Pădure și Viter sunt persoane cunoscute în orașul Ploiești, ultimul prin prisma funcției publice pe care o deține.”
Conform aceleași publicații, ”Cristian Păduraru, zis Pădure, este un apropiat al lui Marcel Păvăleanu și Răzvan Alexe. Presa locală a scris despre Pădure că, acum câțiva ani, a ocupat postul de director al Companiei Naționale Drumuri și Poduri Prahova.”
Publicația Incomod mai scrie și că ”David Viter este consilier județean USL. A fost propus de organizația județeană PSD pentru postul de secretar de stat în Ministerul Energiei. Potrivit declarației de avere, Viter este inspector de specialitate la Direcția Județeană ”Protecția Plantelor și Întreținere Drumuri Județene” și consilier personal la Primăria Puchenii Mari.”
David Viter, consilierul judeţean PSD, al cărui nume ar apărea într-un dosar de consum de droguri, potrivit incomod.ph, susţine că este nevinovat.
Contactat de reporterii observatorulph.ro, consilierul Viter susţine că nu-şi explică cum numele său a apărut într-un astfel de context.
Mai mult, acesta a trimis, pe adresa redacţiei observatorulph.ro , rezultatele testelor toxicologice din care reies doar rezultate negative.

David Viter este consilier județean PSD (USL)  și este inspector de specialitate la Direcția Județeană ”Protecția Plantelor și Întreținere Drumuri Județene” și membru în Comisia de studii, prognoze economico-sociale, buget, finante si administrarea domeniului public si privat al judetului Prahova.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.