Stagiunea estivală „VăraTic” continuă la Palatul Mogoşoaia

Organizată de Teatrul Ion Creangă și Centrul Cultural Palatele Brâncovenești, stagiunea estivală „VăraTic” continuă la Palatul Mogoşoaia.

Vă aşteptăm duminică, 14 august 2016, începând cu ora 11:00, să redescoperim povestea Micului Prinţ!

Şi doar aşa, ca să ne facem şi o idee generală, vă spunem că “există câțiva oameni pentru care Asteroid B612 nu este doar un punct pe cer într-o noapte senină. Există câțiva oameni care știu că un asteroid este suficient de încăpător pentru câțiva vulcani (stinși), o floare și un Mic Prinț. Există puțini care chiar l-au cunoscut pe Micul Prinț, dar povestea lui a transformat toate vulpile, toți trandafirii și toți baobabii de pe Pământ. Le-a dat viață și le-a oferit cuvinte pe care e bine să ni le amintim din când în când” …

Acest spectacol se joacă la

Palatele Brâncoveneşti, Mogoşoaia

De

Ioana Petre

După

Micul Prinț, deAntoine de Saint-Exupéry

Regia

Ioana Petre

Scenografia

Doina Pop

Muzica

Paula Gherghe

Consultant psiholog

Carmen Anghelescu

Cu

Carmen Palcu Adam / Julieana Drăghici

Ruxandra Coman / Maria Țăran

George Popescu – chitară

Durata

45 minute

În dorința de a aduce filosofia Micului Prinț aproape de copiii între 3 și 6 ani, care abia încep să se plimbe din planetă în planetă, regizoarea Ioana Petre pleacă într-o foarte serioasă călătorie de explorare a celebrului text. Alături de ea, întreaga echipă va cerceta și se va juca, va pune întrebări și va crea labirinturi, pentru ca, la final, să poată deosebi un elefant din burta unui șarpe de o pălărie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.