Stat Islamic difuzează o înregistrare video care dă fiori

Gruparea ultra-radicală Stat Islamic (SI) a difuzat marți o înregistrare video în care apare autorul atacului din Germania. Acesta anunță că va comite atacu și rostește amenințări împotriva ‘necredincioșilor’, relatează AFP citată de AGERPRES.

În înregistrarea video subtitrată în limba arabă și difuzată de Amaq, o agenție care are legături cu Stat Islamic, tânărul afgan, prezentat sub numele de ‘Muhammad Riyad’, apare cu un cuțit în mână, anunțând în limba paștună că executa o ‘operațiune’ în Germania și descriindu-se ca fiind un ‘soldat al califatului’.Integral pe AGERPRES

Sursa: AGERPRES

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Simona Stroe 349 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.