Statuile Olguţei Vasilescu se îmbracă şi se dezgolesc peste noapte

Inaugurarea noului pasaj subteran din Craiova a fost marcată şi de “plantarea” a patru statui oribile deasupra acestuia: două într-un grup statuar, alte două aruncate separat la cîteva zeci de metri. În prima noapte, suporterii Universităţii Craiova le-au vopsit, iar acum, Olguţa Vasilescu le-a îmbrăcat în nişte pînze ciudate, de parcă ar fi nişte stafii sinistre!

Iată povestea acestor statui groaznice din central Craiovei. Ele au fost realizate şi aruncate în incinta stadionului “Ion Oblemenco” încă de pe vremea lui Ceauşescu, de unde, imediat după Revoluţie, au fost abandonate pe undeva. Le-a găsit primăriţa Craiovei, Olguţa Vasilescu, şi a dat ordin ca acestea să fie “plantate” chiar deasupra noului pasaj din centrul Craiovei.

În ziua inaugurării, statuile arătau aşa:

Prima glumă pe seama lor a fost aruncată chiar de către Olguţa Vasilescu, care i-a făcut pe unii angajaţi ai Primăriei Craiova să se prăpădească de rîs cînd a zis: “După sex, statuia bărbatului pare a fi a lui Claudiu”!

În prima noapte, suporterii Universităţii Craiova au vopsit acest grup statuar cu inscripţii ce aveau un mesaj cît se poate de clar, cu trimitere la scandalul dintre cele două echipe care activează în aceeaşi serie a diviziei B: Universitatea Craiova şi CSU Craiova, ştiindu-se că aceasta din urmă este echipa de suflet a primăriţei şi că, din acest motiv, a interzis adevăratei Universităţi să joace pe stadionul “Ion Oblemenco”.

Iată cum arătau statuile chiar a doua zi după instalarea lor în central Craiovei:

Pe o parte, bărbatul avea scris “FCU”, iar femeia “CS”, după numele celor două echipe, Universitatea şi CSU. Pe cealaltă parte, statuile aveau alte inscripţii: bărbatul “PS 97”, adică “Peluza Sud ‘97”, iar femeia “OLGUţA”!

O noapte întreagă, angajaţii primăriei au spălat statuile de vopsea, însă toată lumea aflase deja tărăşenia, cele două fotografii făcînd ravagii pe Internet.

După numai două zile, speriată de vulgarităţile spuse la adresa ei de către craiovenii care vedeau trei femei şi un bărbat în pielea goală, fără nici un argument estetic, ci, mai degrabă, ca expresie a unei obsesii sexuale, Olguţa Vasilescu a decis să ducă acest circ la paroxism şi a dat ordin ca statuile să fie… îmbrăcate, aşa cum le vedeţi în fotografia de mai sus!

Ziariştii craioveni nu puteau rata ocazia de a o întreba pe primăriţă ce înseamnă această bazaconie. Fără să-şi dea seama că era luată peste picior, Olguţa Vasilescu s-a dat în stambă, îmbrăcînd o mină de expert în artă: “Vor fi un fel de Manneken Pis din Bruxelles şi vreau să devină un simbol al oraşului, care să poarte costume diferite, în funcţie de sărbătorile şi evenimentele care se produc la Craiova”.

Olguţa Vasilescu a ţinut să precizeze că bărbatul este îmbrăcat în hainele unui preot dac, iar femeia în straie de romană, deşi, practic, ei sînt acoperiţi cu două cearceafuri! Explicaţia sărăciei costumaţiei a dat-o tot primăriţa buclucaşă: “Sînt cam sărăcuţi îmbrăcaţi, dar avem costumierul de la teatru în concediu…”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ion Spânu 1818 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.