Steaua bate cu 6-0, dar a avut noroc

În prima repriză danezii au avut 4 mari ocazii de gol. Arbitrul rus ne-a făcut un cadou umens. Keşeru a făcut un hattrick.

Steaua set în 22 de minute

Cine a văzut doar prima repriză şi a butonat pe alt canal după pauză, nu ar înţelege ce s-a petrecut pe Naţional Arena în ultimele 45 de minute.

După o primă repriză în care meciul a fost echilibrat, dar oaspeţii au avut 4 ocazii uriaşe de gol (trei mingi scoase prin parade de Arlauskis şi una respinsă în extremis de Szukala din faţa porţii), a urmat ceea ce nimeni nu bănuia. În minutul 51, Sânmărtean execută o lovitură liberă de la mare distanţă, niciun stelist nu reuşeşze să reia cu capul, dar portarul Larsen se păcăleşte şi primeşte un gol stupid.

Danezii reacţionează şi timp de 4 minute pun presiune pe careul advers, iar în minutul 59 se rupe definitive echilibrul pe teren: Larsen scapă o minge în faţă, Keşeru plonjează ca în bazin în faţa portarului, iar arbitrul, mascat, acordă 11 metri şi cartpnaş roşu direct portarului danez. Rusescu marchează şi din acest moment, Aalborg nu mai există pe teren şi în 12 minute mai primeşte 4 goluri.

Este foarte dificil să catalogăm jocul celor de la Steaua, pentru că în ultimele 30 de minute, când s-au şi desprins, efectiv oaspeţii nu au mai contat deloc în jop, fiind total demoralizaţi. Steaua din prima repriză însă are multe de retuşat. În primul rând la mijloc, pentru că s-au pierdut multe mingi şi oaspeţii au reuşit foarte uşor să iasă pe contraatac.

Chiar dacă Keşeru a făcut tripla, totuşi omul meciului merita să fie portarul Arlauskis. Fară el, altul ar fi fost scorul.

Bucureşti: 17 grade

Stadion: Naţional Arena

Spectatori: 0

Arbitru: Vladislav Bezborodov (Rusia)

Asistenţi: Nikolai Golubev şi Maksim Gavrilin (Rusia)

Al patrulea oficial: Valeri Danchenko (Rusia)

Adiţionali: Sergei Ivanov şi Mikhail Vilkov (Rusia)

Au înscris: 1-0 (min. 51 – Sânmărtean), 2-0 (min. 59, pen. – Rusescu), 3-0 (min. 61 – Keşeru), 4-0 (min. 65 -Keşeru), 5-0 (min.72 – Keşeru), 6-0 (min. 73 – Rusescu)

Cartonaşe roşii: 0 – Larsen (portar)

Steaua: Arlauskis – Rîpă (min. 49 – Rusescu), Szukala, Varela, Latovlevici – Breeveld (min.67 – Papp), Prepeliţă – Ad. Popa, Chipciu, L. Sînmărtean – Keşeru (min. 74 – Iancu)

Pe bancă: Cojocaru – L. Filip, N. Stanciu, I. Neagu

Aalborg: Larsen – Dalsgaard, Petersen, Thelander, Gorter (min. 15- Frederiksen) – Wichmann, Wurtz, Risgard, Thomsen – Jacobsen (min. 63-Helenius), Enevoldsen (Christensen)

Pe bancă: – Pedersen, Augustinussen, Borsting, Bruhn,

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Lucian Gheorghiu 3052 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.