Steaua, „din nou un meci foarte slab”

FC Steaua Bucureşti a învins, duminică seara pe FC Voluntari, scor 3-2 (1-1), la Ploieşti, într-un meci din etapa a zecea a Liga I, dar antrenorul roș-albaștrilor, Laurenţiu Reghecampf, nu a fost mulțumit de evoluția jucătorilor săi în această partidă.

Pentru FC Voluntari au înscris Ivanovici (25′) şi Bălan (59′), iar pentru Steaua Adi Popa (28′), Boldrin (50′ – penalty) şi Momcilovic (85′).

Grație acestui rezultat, Steaua îşi consolidează prima poziţie în clasament, cu 23 de puncte, în vreme ce FC Voluntari se află pe locul 9, cu 11 puncte.

La sfârșitul partidei, Reghecampf a declarat pentru Digi Sport: „Din nou un meci foarte slab făcut de noi. Pe faza de apărare, facem multe greşeli. Nu am tratat aşa cum trebuie fazele din care au marcat adversarii gol, trebuie să fie mai multă responsabilitate în apărare. Avem mulţi jucători care nu înţeleg că trebuie să fim mai agresivi, să recuperăm mai multe mingi. Sper ca jucătorii să îşi dea seama că jucăm slab, am vorbit cu ei acum….nu muncim aşa cum ar trebui, trec etapele. Este vorba despre atitudine, trebuie să pui suflet, să faci sacrificii. Nu ajunge doar talent, să joci doar pe călcâie. Nu se poate să laşi adversarul să pătrundă în partea stângă printre mai mulţi jucători, să centreze şi să dea gol un alt jucător lăsat nemarcat.

Tamaş a fost schimbat pentru că a fost avertizat de arbitru că va fi eliminat la următorul fault, nu se poate aşa ceva, să ameninţi un jucător că îi dai roşu. Cu Villareal trebuie să punem suflet, să fim hotărâţi în ceea ce vrem să facem”.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.