Steaua, sancționată de UEFA

Comisia de Disciplină a UEFA a sancționat echipa Steaua pentru incidentele din timpul partidei cu Dinamo Kiev, contând pentru grupele UEFA Europa League din sezonul 2014-2015, a anunțat clubul din Ghencea pe site-ul său oficial.

Astfel, campioana Românei va disputa următoarele două partide de pe teren propriu din cupele europene cu porțile închise, iar clubul a fost amendat și cu suma de 20.000 de euro. Motivul pentru care a fost luată această decizie este acela că spectatorii au folosit lasere, au aruncat torțe și au afișat un banner cu tentă rasistă în timpul jocului cu Dinamo Kiev.

Singurele persoane cărora le va fi permis accesul la jocurile respective sunt următoarele: 75 de persoane din delegațiile celor două cluburi, inclusiv jucătorii, jurnaliștii acreditați, cu condiția ca acreditările să fie nominale și însoțite de o copie a actului de identitate, iar lista acestora să fie trimisă către UEFA cu cel târziu 24 de ore înainte de începerea partidei, forțele de ordine și firma de securitate, personalul administrativ al stadionului și maximum 75 de angajați UEFA sau parteneri ai UEFA.

Clubul anunță ca va ataca decizia UEFA cu apel.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.