Stelistul Nicolae Stanciu, cel mai scump transfer

Stelistul Nicolae Stanciu a fost vândut echipei Anderlecht Bruxelles pentru 9,8 milioane de euro, a anunțat Gigi Becali.

În urma acestui transfer, Stanciu devine cel mai scump jucător vândut vreodată de un club din România, el urmând să semneze un contract valabil cinci ani cu gruparea belgiană. Steaua va încasa 4 milioane de euro la semnarea contractului, 3,8 milioane peste 10 luni și încă două milioane dacă fotbalistul va juca în cel puțin 50 la sută din meciuri în două sezoane din următoarele cinci.

„Eu m-am gândit că Stanciu va juca 50% din meciuri fără niciun fel de probleme. Ei ne-au spus că n-au dat niciodată peste 4-5 milioane de euro pe un jucători. Eu m-am interesat și Stanciu va fi vedeta lor. Va fi Steaua-Anderlecht! Ei la telefon mi-au spus 7 milioane plus două milioane. Când au venit aici le-am spus că-mi pot da 8 plus 2 milioane, nu? Mi-au zis că n-au mai negociat cu nimeni așa cum au făcut-o cu mine. Le-am zis că dacă-mi dau banii în 10 luni le mai scad 200.000 de euro. De aceea l-am dat cu 9,8 milioane până la urmă. Îi dau și lui Porumboiu o șampanie. Fiecare om ia în dreptul lui ce a negociat. La vremea când l-am luat am dat 1 milion de euro pe Stanciu. Zicea lumea că sunt nebun, uite că acum iau 10 milioane”, a declarat Becali la Digisport.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.