Suma de bani pentru care Adrian Iovan şi-a riscat viaţa

Adrian Iovan  s-a ales cu o pensie de aproape 2.000 de lei, bani care îi erau insuficienţi. Astfel, pentru a mai câştiga o sumă de bani în plus, Iovan  a acceptat oferta prietenului Radu Zamfir.

Asa s-a intamplat si luni dimineata, cand Adrian Iovan a facut o cursa spre Cluj, alaturi de o echipa formata din patru medici, o rezidenta si un copilot. Surse demne de incredere au declarat ca pilotul era extrem de vesel atunci cand a aflat ca va mai efectua o cursa, pentru care urma sa incaseze suma de 200 de euro, potrivit realitatea.net.

Şeful Serviciului de Medicină Legală Alba, Gheorghe Vieru, a declarat corespondentului MEDIAFAX că formalităţile legale pentru ridicarea trupului neînsufleţit al pilotului Adrian Iovan au fost făcute de fiica acestuia.

Ea a mers la sediul SML, a realizat formalităţile, după care a plecat, fără a face declaraţii jurnaliştilor.
Vieru a spus că ulterior, în jurul orei 14.00, trupul lui Adrian Iovan a fost ridicat de o firmă specializată de pompe funebre din Alba Iulia, care îl va transporta cu o maşină la Bucureşti.
 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.