Supercupa României: „A meritat victoria”

FC Voluntari a învins, duminică seara, la Botoşani, cu scorul de 1-0 (1-0), campioana FC Viitorul, şi a câştigat în premieră Supercupa României. Golul meciului a fost înscris de Costin Lazăr în minutul 12.

În minutul 32, constănțenii au rămas în inferioritate numerică, Ionuţ Vînă fiind eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Victoria a generat o explozie de bucurie în vestiarul ilfovean.

„Campionii! Campionii!” și „A venit Cupa-n Voluntari”, urmată de „Și Supercupa-n Voluntari” au fost scandările preferate ale elevilor lui Claudiu Niculescu. Jucătorii au luat microfonul Digi Sport, au cântat și au dansat în mijlocul vestiarului.

Gheorghe Hagi a a refuzat să meargă pentru a primi medalia de „finalist” la finalul meciului cu FC Voluntari, dar a recunoscut meritul adversarilor.

„Trebuie să recunoaştem, chiar dacă am dominat jocul, Voluntari a meritat victoria. Îi felicit, bravo lor. Noi trebuie să creştem de la meci la meci. Dacă eram mai atenţi puteam să marcăm, dar asta este. Ne pregătim pentru campionat şi turul preliminar din Liga Campionilor. Până când vom fi o echipă omogenă, prin luna octombrie, toată lumea va avea şanse să joace. Nu m-am dus să primesc medalia pentru că nu aveam de ce să fac asta. Doar primul loc câştigă. I-am felicitat pe cei de la Voluntari”, a spus Hagi, citat de dolce-sport.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.