Surse: Piedone candidează din partea UNPR

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, va candida din partea UNPR la alegerile locale de anul viitor, au declarat joi, pentru Agerpres, surse politice.

Cristian Popescu-Piedone a declarat, miercuri, că nu se regăsește în ALDE, formațiunea rezultată din fuziunea PLR, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, și PC-ul lui Daniel Constantin.

”Mă leagă o frumoasă prietenie de Gabriel Oprea. Acum spun că urmăresc interesul național. După venirea mea din concediu, însemnând data de 15 septembrie, voi anunța unde voi candida, pentru a se elimina speculațiile la adresa mea. Anunțul pe care îl voi face privitor la candidatura mea nu îi va dezamăgi pe locuitorii sectorului 4, cărora le mulțumesc pentru încrederea acordată și cărora le voi rămâne fidel în continuare. (…) Nu mă regăsesc în ALDE. Cred că pe eșicherul politic este nevoie de o stângă și o dreaptă care să lucreze împreună pentru interesul național și consolidarea statului de drept. Cu atâtea războaie politice, România stă pe loc. Le urez mult succes colegilor mei care au ales să continue în ALDE, asigurându-i de tot respectul meu, dar eu aleg România”, a spus Piedone.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.