Szijjarto spune pe cine sprijină Ungaria pentru aderarea rapidă la spațiul Schengen

Ungaria sprijină aderarea imediată a Bulgariei la spațiul Schengen și, ținând cont de actuala rută a migrației, consideră că Bulgaria și Macedonia au un rol esențial în stoparea afluxului de migranți, a declarat joi, la Sofia, ministrul de externe ungar Peter Szijjarto, citat de MTI preluată de AGERPRES.

Potrivit șefului diplomației ungare, afluxul de migranți este probabil să crească în următoarele luni, iar deocamdată nu se întrevede vreo soluție în niciuna din zonele de criză. Integral pe AGERPRES

Sursa: AGERPRES

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Simona Stroe 349 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.