Tânărul dat dispărut, identificat

Claudiu Petre, unul dintre tinerii care se afla în clubul groazei, vineri seara, era de negăsit sâmbătă seara. Familia și prietenii lui l-au căutat și la INML și la spitalele unde au fost transportați răniții, însă nici urmă de el, a declarat sâmbătă seara un prieten al tânărului.

UPDATE Tânărul a fost identificat în cele din urmă la Institutul de Medicină Legală, a anunțat duminică prietenul acestuia.

Tânărul s-a întors în club pentru a-și salva prietenii. Martori ai tragediei povestesc că tânărul s-a comportat că un erou intrând de două ori în club, ultima oară fiind văzut în timp ce era resuscitat.

De asemenea, un alt tânăr care a participat la concertul din Clubul Colectiv, Andrei Petre Bucă (Foto jos), era de negăsit sâmbătă. Unul dintre prietenii tânărului a cerut ajutor pe Facebook.

”Rog pe toți cei din lista mea care lucrează în spitale sau au cunoștințe care lucrează în spitale și pot contacta persoane din cadrul sectiilor de terapie intensivă a spitalelor din București, să distribuie această fotografie a lui Andrei Buca (Andrew Peter) în speranța că cineva îl poate identifica”, se arăta în mesaj.

”Numele lui este Bucă Petru Andrei iar familia lui este îndurerată ,nu dau de el de aseară ,dacă sunt martori oculari vă rog să ne ajutați cu informații!!!”, a mai scris prietenul tânărului, postând fotografia cu Andrei.

UPDATE Și acest tânăr apare pe lista decedaților

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.