Țara care l-a inclus pe George W. Bush în lista teroriștilor

Preşedintele Nicolas Maduro a anunţat că Venezuela va adăuga actuali şi foşti oficiali americani pe lista teroriştilor. George W. Bush, fostul vicepreşedinte Dick Cheney şi fostul şef al CIA, George Tenet, ar urma să fie incluşi de autorităţile de la Caracas pe această listă, conform b1TV.
„În fruntea listei cu terorişti vor fi George W. Bush, Dick Cheney, fostul şef al CIA George Tenet şi congresmanii Bob Menendez, Marco Rubio, Ileana Ros-Lehtinen, Mario Diaz Balart. Lor li se va interzice intrarea în Venezuela, pentru că sunt terorişti”, a declarat Nicolas Maduro, preşedintele Venezuelei, citat de Reuters.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.