Tăriceanu: Daniel Constantin e manelistul politicii românești

Călin Popescu-Tăriceanu a afirmat vineri, la Conferința Națională a tineretului ALD, că îi pare bine că Daniel Constantin a fost exclus din partid și că acesta este „manelistul politicii românești”.

„Am avut un moment în care, odată cu Congresul care s-a desfășurat în ALDE și în care, într-un fel, s-au separat lucrurile, mi s-a părut că e regretabil că domnul Daniel Constantin a fost exclus din partid. Astăzi, privind puțin la ce se întâmplă, ajunge să îmi pară bine (…) pentru că înțeleg acum și mai bine profilul persoanei și caracterul ei. Ce înseamnă să nu ai niciun fel de principii în viață. A început să facă politică în Partidul Conservator, deci, presupun că avea convingeri legate de doctrina conservatoare. După aceea, o dăm la o parte, o aruncăm la gunoi, trecem la liberali. Scăpăm și de chestia cu liberalii și acum ne facem ultranaționaliști, că văd că cochetează cu ideea formării unui partid naționalist. De ce? Pentru că simte că pe piața politică e nevoie de așa ceva”, a spus președintele ALDE.

Constantin este precum un cântăreț care renunță la „muzica cultă”, în favoarea manelelor, a mai susţinut Tăriceanu.

„Asta este exact ca un cântăreț care se uită, se duce la o nuntă și vede că la nuntă lumea se bucură când ascultă manele. Și atunci cântărețul lasă muzica cultă și zice că ‘manele se cer, manele cânt!’. Așa și domnul Daniel Constantin. El este manelistul politicii românești. Dacă vreți să faceți politică serioasă și pe termen lung, vă spun eu: nici nu ascultați manele, nici nu cântați manele! Învățați după note și după note liberale!”, le-a transmis Tăriceanu membrilor TLDE.

Lucrările Conferinței Naționale a Tineretului Liberalilor și Democraților (TLDE) se desfășoară vineri la Palatul Parlamentului, aproximativ 600 de delegați din cele 47 de filiale urmând să își aleagă conducerea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.