Tăriceanu, despre reproșurile lui Crin Antonescu

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, ca răspuns la reproșurile aduse de Crin Antonescu, că nici fostul președinte al Senatului nu a avut ”niciun fel de jenă” când a fost susținut de PSD.

”Nu îmi place să fac polemică, doar că domnia sa nu a avut niciun fel de problemă, de jenă, nu i s-a făcut rău când a fost promovat si susținut în toate funcțiile de către cei din PSD. Și-a schimbat punctul de vedere, o face des, nu e niciun fel de problemă”, a declarat Tăriceanu.

Tăriceanu a susţinut că a fost convins să candideze la  şefia Senatului în urma mai multor argumente aduse de PSD şi UDMR.

”Discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții partidelor pe care azi am contat în sprijinul votului, argumentele pe care le-am analizat m-au dus la concluzia că acest pas trebuie făcut. Nu am ezitat să îmi asum responsabilității. Sper să nu fiu numai cel care conduce ședințele, dar îmi doresc să particip activ la viața politică a României, să încercăm să mobilizăm România către un proiect major. Cel mai important în final e să ai susținerea cetățenilor. Cred că am o obligație majoră. Cred că e nevoie ca aceste angajamente să fie duse la bun sfârșit”, a spus Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a fost ales, luni, în funcția de președinte al Senatului, cu 93 de voturi favorabile.

„Este probabil cea mai rușinoasă atitudine a unui fost președinte al PNL”, a  comentat luni Crin Antonescu.

„Alții, cum ar fi Stolojan, Stoica, parcă nu au fost în situația atât de jenantă încât să ajungă la ușa și mâna PSD-ului. Este o încercare disperată”, a conchis liderul liberal.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.