Tăriceanu, operat din nou la picior

Nu doar premierul Victor Ponta se pregătește pentru o nouă operație la picior. Și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost operat din nou la piciorul stâng, la care a mai suferit o intervenție acum nouă ani.

Tăriceanu a fost internat, sâmbătă, pentru o intervenţie medicală minoră la piciorul stâng şi va absenta de la şedinţa Coaliţiei de luni, au declarat surse apropiate șefului Senatului pentru agenția Mediafax.

„Este vorba despre o problemă medicală foarte simplă. Cel mai probabil, îl va face însă indisponibil pentru şedinţa de luni a Coaliţiei”, au precizat sursele citate. Intervenţia medicală este una banală şi nu are nicio legătură cu accidentul de motocicletă pe care acesta l-a suferit în 2006, au mai susținut sursele citate.

Tăriceanu a fost operat la un spital privat din București.

În iulie 2006 Călin Popescu Tăriceanu a fost implicat într-un accident rutier în comuna Petreşti din judeţul Ilfov, în timp ce se deplasa cu motocicleta Harley Davidson dinspre DN1 către localitatea Corbeanca.

La un viraj, el a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism Ford Mondeo, în urma accidentului Tăriceanu suferind o ruptură de ligamente. Fostul premier a fost operat atunci.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.