Tăriceanu şi ALDE au mers pe laba finului Tudy şi au pierdut

Este de neimaginat cum Călin Popescu Tăriceanu, omul care a trecut prin 5 căsătorii frumoase, a ajuns la laba lui Tudy! Fost Prim-ministru, actual preşedinte al Senatului, cu o imagine în continuă creştere datorită poziţiilor sale tranşante în favoarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, Tăriceanu se vede acum umilit de un labagiu (DEX – „persoană abjectă, care prin comportamentul său atrage disprețul celor din jur”)!

Se zvoneşte că Tudy ar fi chiar finul lui Tăriceanu şi, pentru că nimeni nu a negat această rudenie, nu avem motive să ne îndoim că aşa stau lucrurile. Dar, cel care l-a luat în braţe oficial pe Tudy a fost Cristian Buşoi, europarlamentarul PNL, nominalizat la Primăria Capitalei, devenit acum chiar preşedinte al filialei Bucureşti. Tudy i-a fost stagiar lui Cristian Buşoi la Parlamentul European între 2009-2010 şi ne imaginăm că în fiecare dimineaţă era nevoit să dea mîna cu acesta, fie că acesta apuca să spele, fie că nu! Dacă ne amintim că tot Cristian Buşoi este cel care l-a propus ca ministru al Sănătăţii pe alt „dezbrăcat” celebru, Andrei Baciu, lucrurile se complică şi trezesc bănuieli!

La un moment dat Tudy a plecat de la cabinetul lui Cristian Buşoi şi a fost preluat de Norica Nicolai, amîndoi fiind atunci colegi de partid în PNL. A intervenit apoi episodul Oana Zăvoranu şi apariţia în presă a unor fotografii şi chiar filmuleţe cu Tudy, în care acesta se masturba vîrtos, iar scandalul a fost atît de mare, încît a fost nevoit să-şi dea demisia! Tabloul însă rămîne:


Dacă doctorul Andrei Baciu s-a retras deocamdată din sfera politicii, mult mai celebrul Tudy (Tudor Ionescu) a continuat s-o frece prin politică, trecînd la ALDE, unde a devenit consilier municipal la Capitală, fără ca presa să observe prezenţa lui pe liste!

Zilele trecute am rămas cu toţii perplecşi cînd s-a anunţat că Tudy a fost ales vicprimar al Capitalei şi al Gabrielei Vrânceanu Firea Pandele, cu voturile PSD şi ALDE! Atunci s-a declanşat un adevărat tsunami: Oana Zăvoranu l-a făcut praf pe Tudy la TV, dezvăluind detalii atît de teribile despre fostul ei amant, încît, vorba lui Vanghelie, PSD-iştii şi ALDE-iştii l-au „ejaculat” pe Tudy din fotoliul de viceprimar după numai patru zile de extaz, mai ales că pe Facebook a fost lansată petiţia „Jos laba de pe Primăria Bucureşti!”, prin care se cerea demisia lui Tudy din funcţia de viceprimar! Şi-a dat-o!

Acum lucrurile par a se fi liniştit, bucureştenii răsuflînd „uşuraţi” că au scăpat de năpasta numită Tudy, după ce la alegeri le-a trecut glonţul pe la ureche cu Clotilde Armand, care a fost la un pas să le devină primar la Sectorul 1. Rămîn însă cîteva întrebări:

– Cum a fost posibil ca un asemenea greţos personaj monden să ajungă pe lista de consilieri de la ALDE?

– Cum a putut Călin Popescu Tăriceanu să-şi asocieze numele şi funcţia cu onanistul Tudy, expunîndu-se odată cu el oprobiului public?

– De ce nimeni de la PSD nu a obiectat atunci cînd ALDE l-a propus pe Tudy ca viceprimar?

– De ce Gabriela Vrânceanu Firea Pandele nu s-a opus să-l aibă ca „mînă dreaptă” în conducerea Primăriei, ştiind că exact cu acea mînă Tudy şi-a construit celebritatea?

Acum, că Tudy şi-a dat demisia şi nu mai este viceprimar, iar Andrei Baciu s-a retras din cursa pentru fotoliul de ministru al Sănătăţii, ne punem şi noi o întrebare: după cele două fete, „blonda lui Băsescu” şi „Pufuleţul” de la Cotroceni şi după aceşti doi Macho, „ministrul dezbrăcat” şi „onanistul public nr.1”, ce alte surprize ne mai pregătesc politicienii noştri?

Măcar să ştim dacă au în pregătire vreun star porno, pentru că Alina Plugaru şi Sexy Brăileanca se apropie de pensie şi n-ar fi bine să le rateze. Căci, nu-i aşa?, după ce l-am avut primar pe actualul măscărici naţional, pe numele lui Viorel Lis, devenit acum vedetă mondenă vomitivă, ar fi păcat să se strice tradiţia aceasta!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ion Spânu 1818 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.