Tatiana Niculescu Bran, afirmație surprinzătoare despre Iohannis

Fosta purtătoare de cuvânt a Cotroceniului, Tatiana Niculescu Bran, crede că președintele Klaus Iohannis „vorbește prea mult”.

Bran face un bilanț al activității președintelui pe Facebook, precizând ce așteptări ar mai avea de la șeful statului. La capitolul așteptări fosta purtătoare de cuvânt notează: m-aș aștepta ca președintele „să vorbească mai puțin”.

„Câteva tăceri ale Președintelui (părerea mea e că vorbește prea mult): 1.a obținut de la partide trei legi perfectibile dar esențiale pentru alegerile de la anul și primenirea clasei politice 2.a schimbat șefia SRI 3. a încheiat acordul pentru finanțarea Apărării 4. a introdus pe ordinea de zi a CSAT defrișările ilegale și Institutul Cantacuzino 5. a criticat modificările aduse Codului penal și Codului de procedură penală 6. face vizite externe pentru susținerea primirii României în spațiul Schengen 7. a încurajat latura economică a parteneriatului cu SUA. M-aș aștepta ca, în curând, să 1.numească șefi la DIICOT și SIE 2. să desemneze consilieri presidențiali pentru sănătate și educație 3. să obțină intrarea României în Schengen, fie și parțial, până la sfârșitul anului. 4. să vorbească mai puțin”, a scris Tatiana Niculescu Bran pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8500 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.