Taximetrist înjunghiat de un client

Un taximetrist orădean, de 56 de ani, a fost înjunghiat marți seară de un client în timpul unei curse, din motive necunoscute, agresorul fiind căutat de poliție prin mai multe filtre organizate în tot județul.

Surse medicale au precizat că leziunea din umăr nu i-a pus în pericol viața taximetristului și, deși a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate, acesta nu a rămas internat.

În prezent, bărbatul se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bihor pentru audieri.

Potrivit primelor informații, agresiunea s-a petrecut pe Drumul Comunal 77, spre satul Livada de Bihor, din comuna Nojorid.

Clientul a urcat în taxi în jurul orei 20,30, în zona bisericuței din cartierul orădean Nufărul și a solicitat să fie transportat în satul Livada. Pe drumul de întoarcere însă, fără a se cunoaște motivele, clientul l-a înțepat pe șofer cu un obiect ascuțit în umăr, l-a îndepărtat de la volan, a luat mașina, pe care a abandonat-o ulterior în localitatea Leș.

Agresorul a reușit să scape, iar polițiștii au organizat multiple filtre pe teritoriul județului și fac în continuare cercetări pentru găsirea și identificarea lui.

Polițiștii au un cerc de suspecți. Se pare că agresorul ar fi un tânăr cu vârsta între 28-34 de ani, brunet, tuns scurt, îmbrăcat cu tricou și pantaloni negri și încălțat cu bocanci.

În urmă cu opt ani a avut loc o crimă a cărei victimă a fost un alt taximetrist orădean. În luna februarie a anului 2009, Bajkan Peter Pal fost împușcat mortal, iar apoi abandonat sub un pod.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.