Teatrul Nottara se mută la Cotroceni

Teatrul Nottara din Bucureşti se va muta, până la găsirea unui nou sediu, la Palatul Cotroceni, iar primul spectacol pe care actorii instituţiei teatrale îl vor prezenta publicului va avea loc pe 5 decembrie, de la ora 19.00.

Administraţia Prezidenţială a anunțat într-un comunicat că va pune la dispoziţia Teatrului Nottara Sala de spectacole a Palatului Cotroceni, „în condițiile convenite printr-un protocol încheiat între cele două părți pentru desfășurarea activității teatrului, în măsura în care spațiul permite acest lucru”.

Miercuri, la Palatul Cotroceni, a avut loc o întâlnire între reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale şi directorul Teatrului Nottara, Marinela Ţepuş, pe fondul suspendării, pe termen nedefinit, de către conducerea Teatrului a tuturor spectacolelor şi evenimentelor programate în sălile situate în clădirea de pe Bd. Magheru, nr. 20, sector 1, Bucureşti.

„În urma discuției, s-a stabilit ca o primă reprezentație să aibă loc sâmbătă, 5 decembrie a.c., ora 19.00, sub titulatura “Teatrul Nottara și invitații săi”. Administraţia Prezidenţială şi-a manifestat disponibilitatea de a găzdui spectacolele Teatrului Nottara, în acord cu posibilitățile sale, până la rezolvarea situației actuale”, se arată în comunicatul Președinției.

Teatrul Nottara din Bucureşti şi-a suspendat activitatea pe termen nedefinit, începând de luni, în urma promulgării legii care prevede interzicerea desfăşurării de activităţi în clădirile cu risc seismic ridicat, până la consolidarea acestora. Teatrul Nottara funcţiona într-o clădire cu bulină roşie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.