Televiziunile, sprijinul electoral al PDL

Un grav accident de circulaţie s-a produs pe un drum judeţean din Timiş. Breaking News. Preşedintele Traian Băsescu a declarat că România are nevoie de aurul de la Roşia Montană. Invitaţii din studio comentează spusele domnului Băsescu. Cel puţin 30 de minute. Opiniile specialiştilor în declaraţiile preşedintelui-jucător sunt reluate în următoarele buletinele de ştiri.

Un puternic incendiu a distrus o fabrică de textile din judeţul Vrancea. Breaking News. Preşedintele Traian Băsescu a declarat în judeţul Alba că nişte „politicieni laşi” tergiversează tocmai din 1997 demararea proiectului de la Roşia Montană. Invitaţii din studio se întreabă care sunt politicienii laşi şi cum de-a avut curajul preşedintele să dea ochii cu reprezentanţii ONG-urilor care se opun exploatării minei de aur.

Un copil în vârstă de 5 ani, dintr-o comună vasluiană, nu a mai primit mâncare de două săptămâni. Mama copilului este plecată la muncă în străinătate, iar tatăl acestuia este cunoscut ca un mare consumator de… Breaking News. Preşedintele Traian Băsescu a dat o petrecere la Neptun. Jurnaliştii şi analiştii vorbesc despre cum a dansat preşedintele, ce a băut preşedintele şi cât de tare a râs preşedintele.

O alunecare de teren a înghiţit trei case dintr-o zonă deluroasă a judeţului Bacău. Breaking News. Tortul de la nunta lui Borcea are 2,7 metri. Pardon. Asta-i din alt film. Preşedintele Traian Băsescu i-a ironizat pe Victor Ponta şi pe Crin Antonescu. Subiectul este dezbătut în emisiunile de seară ale canalelor de ştiri.

O fabrică de mobilă din judeţul Mehedinţi a poluat un pârâu. Breaking News. Preşedintele Traian Băsescu le-a bătut obrazul profesorilor şi i-a atacat dur pe jurnalişti şi pe analişti. Jurnaliştii şi analiştii caută să înţeleagă de ce domnul Băsescu a avut, din nou, o astfel de ieşire.

Preşedintele PDL al României, Traian Băsescu, face agenda publică a televiziunilor care-l critică pe preşedintele Traian Băsescu. Liderul PDL, Traian Băsescu, este singurul om care face şi desface lucrurile în ţara asta. Preşedintele Traian Băsescu este cel mai puternic om din România. Opoziţia şi Presa doar vorbesc la televizor şi nu-i pot face nimic preşedintelui Traian Băsescu.

Astfel, primarul PSD dintr-o comună doljeană şi cel PNL dintr-o comună suceveană înţeleg că, pentru a le fi bine în ţara lui Traian Băsescu, trebuie să treacă la PDL. Acelaşi lucru îl înţeleg şi consilierii locali PSD dintr-o localitate maramureşeană, dar şi consilierii judeţeni PNL din Bihor.

Totodată, primarii, consilierii şi conducătorii instituţiilor statului lui Traian Băsescu ştiu că dacă vor împărţi pomeni electorale, la fel ca oamenii lui Pinalti, nu vor păţi nimic. Şi nici dacă vor număra voturile după modelul brevetat de Roberta Anastase.

Meteorologii anunţă înrăutăţirea vremii. Breaking News. Opoziţia acuză PDL că a câştigat alegerile prin furt. Jurnaliştii şi analiştii dezbat subiectul. Breaking News. Traian Băsescu le mulţumeşte tuturor celor care au înţeles cine le vrea binele şi au votat cu PDL. Traian Băsescu a plecat la restaurant, pentru a sărbători victoria în alegeri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sorin Avram 756 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.