Tema misterioasei discuții a premierului cu membri CSM

Premierul Mihai Tudose a avut, luni, o întâlnire de lucru cu membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Printre subiectele discutate au fost, potrivit unor surse oficiale, consultarea CSM pe modificările legislative în domeniul justiţiei şi prioritizarea cerinţelor privind investiţiile în justiţie.

Conform unui comunicat al CSM, luni după-amiază a avut loc, la Palatul Victoria, o întâlnire de lucru cu premierul Mihai Tudose a următorilor membri din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii: judecătorii Simona Camelia Marcu, Nicoleta Margareta Ţînţ, Gabriela Baltag, Mihai Andrei Balan şi Mihai Bogdan Mateescu.

Surse oficiale au declarat pentru News.ro că întâlnirea a avut loc la solicitarea reprezentanţilor CSM, iar printre subiectele de discutate au fost Oraşul de Justiţie, stabilitatea şi cadrlul legal necesar, consultarea CSM pentru modificările legislative în domeniul justiţiei.

O altă temă a vizat starea clădirilor în care se desfăşoară actul de justiţie, iar, potrivit surselor citate, premierul a cerut o prioritizare a cerinţelor legate de investiţiile care sunt necesare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Simona Stroe 349 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.