×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Sâmbătă, 18 noiembrie 2017, 19:24
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Un avion dispărut în '46 a aterizat în '93 în America de Sud

Un avion de pasageri, care a disparut fara urma in anul 1946, pe traseul Rio-Havana, a aterizat in luna decembrie 1993, pe aeroportul Bogota din Columbia. La bordul sau se aflau 36 de schelete.

Oamenii de specialitate vorbesc despre cel mai mare mister din istoria zborului. Un mister care a devenit cu atat mai mare, cu cat este vorba despre batrinul avion Lockheed Constellation, care a decolat in anul 1946 si la bordul caruia s-au gasit in 1993, la aterizare, cesti de cafea calda si tigari aprinse marca Old Gold, demult disparuta. Pe locurile pasagerilor se aflau ziarele zilei cu data de 21.09.1946, care nu erau ingalbenite de vreme si miroseau inca a tipar. As fi dorit sa pot da o explicatie, dar ma aflu in fata unui mister spune expertul Herman Guevara, conducatorul unui grup foarte numeros de cercetatori, caruia i s-a incredintat misiunea de a cerceta misterioasa aterizare a avionului demult disparut.

Singurul lucru pe care il pot spune cu precizie este faptul ca avionul, impreuna cu toti pasagerii sai, a fost dat disparut in anul 1946, in timpul unui zbor de la Rio de Janeiro la Havanna. Intr-un mod inexplicabil, avionul a aterizat in 1993 si arata de parca ar fi decolat ieri. Cum poate ateriza un avion avand doar schelete la bord, numai Dumnezeu stie! Cei 36 de pasageri, precum si echipajul format din patru persoane au decolat dupa toate regulile.

Incredibila poveste a inceput atunci cand un avion necunoscut, cu o inscriptie foarte veche, din Panair Do Brasil, a aparut deasupra aeroportului Bogota si a inceput aterizarea. Personalul aeroportului a incercat in zadar sa opreasca aterizarea avionului necunoscut, deoarece, in acelasi moment un Boac din Brussel se pregatea si el sa aterizeze. Multumita manevrelor abile ale capitanului Anthony Bolard in varsta de 54 de ani, al companiei britanice, s-a putut evita in ultima clipa o ciocnire fatala.

Cand avionul fantoma s-a oprit, personalul de paza a deschis usile si, cu mare groaza, a descoperit in interior lui numai schelete, spune Guevara. Unul dintre oamenii nostri de paza, un fost soldat in marina, s-a speriat atat de tare, incat si-a pierdut echilibrul. Dupa o examinare amanuntita, resturile pasagerilor au fost transportate intr-un spital militar, pentru a fi cercetate, iar avionul a fost parcat intr-un hangar bine pazit, in care accesul era strict interzis. Cercetarile se concentreaza asupra intrebarii: unde a fost avionul in toti acesti ani? Singurul lucru cert este numarul de zbor al acestuia, 348, locul de decolare si destinatia.

Din grupul de experti care cerceteaza acest caz face parte si cercetatorul in domeniul parapsihologiei Dr. Gloria Hamandez. Dupa cum afirma aceasta, in acest caz poate fi vorba despre o deplasare in timp. Ea a lansat si ipoteza ca moartea pasagerilor ar putea avea legatura cu un posibil contact cu fiinte extraterestre.

Daca avionul ar fi zburat intr-un gol din timp, oamenii ar fi ramas cu siguranta in viata. Si in plus, ei nu ar fi fost nici macar cu o zi
mai in varsta decat erau la decolarea ce a avut loc in anul 1946, a adaugat un om de specialitate.

Insa, datorita faptului ca avionul era plin cu schelete si curelele de siguranta erau inca nedesfacute, nu poate fi exclusa teoria ca cineva din afara i-a omorat pe pasagerii aflati la bordul avionului si apoi, dintr-un loc necunoscut, l-ar fi dirijat spre Pamant. Se stie ca extraterestrii pot executa operatiuni extrem de complexe, datorita tehnologiilor foarte avansate pe care le detin.

Guevara afirma ca echipa de cercetatori va face tot ce ii sta in putinta pentru a elucida acest mister. Eu ma rog sa fim suficient de puternici pentru a putea accepta realitatea, oricare ar fi ea, incheie Guevara.

Publicat Duminică, 01 mai 2011
264790
 | 182
 | 86
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
morar ioan
0
FRECTIE KA PICIORUL DE LEMN.
Publicat Vineri, 20 ianuarie 2017
+Răspunde
Crisan I Florin
+3
Nu imi vine sa cred ca lumea mai pune botul la astfel de articole! "Stirea" este preluata de pe un site care recunoaste ca tot ce publica este "Satira si pamflet". Bineinteles, ai nostri nu vor decat trafic pe site. Si daca nu sunt in stare sa ofere continut original, o fac cu ajutorul stirilor false traduse de pe internet.
Publicat Joi, 18 iunie 2015
+Răspunde
Fish @ Crisan I Florin
0
prietene sa stii ca treaba cu avionul chiar e pe bune ! in legatura cu stirea de pe saitul respectiv care zice de pamblet este atceva si anume folosirea cuvantului pamflet este pentru a nu putea fi dati in judecata adica " aa nu a fost doar o gluma " cum zice si emisiunea . La fel face si Mircea Badea cu emisiunea lui si la fel si revistele de scandal care pun semnul intrebarii la sfarsitul titlului ... daca avionul respectiv a intrat intr-o gaura de vierme si a iesit 47 de ani mai tarziu , este normal ca oamenii sa fie transformati in schelete deoarece sunt din materie organica . pune o farfurie undeva si dute sa vezi cum arate dupa 47 de ani ( la fel) si pune ceva materie organica o fiinta un animal si vezi ce gasesti in locul unde a stat atata vreme... e logic
Publicat Vineri, 28 aprilie 2017
+Răspunde
Zeus
+2
Ar trebui sa fiti dati in judecata ca publicati astfel de aberatii.
Publicat Miercuri, 17 iunie 2015
+Răspunde
ufo
0
Bine dar in 1993 , eram foarte evoluati in aparaturi de filmat si de fotografiat . Deci ma mira faptul ca in momentul cand a aterizat in felul cum s-a specificat in mister ! ca in avion se aflau doar schelete si tigari si sa nu se filmeze avionul acesta , cu scheleti cu tot + poze in acelas timp sa se arete lumiii . dar tot odata varianta ar mai fii eventual ca guvernele sa tina in secret misterul acesta si chiar sa existe si filmari si poza in secret . adica misterul ar putea exista si detinut undeva in secret dar nu stim dece pt ca practic 1993 avionul acesta trebuia sa fie filmat analizat fotografiat deci ancheta concreta nu doar asa ori daca e doar asa seamna ca e tinut in secret si doar o parte a fost prezentata in idea fara imagini ca nu are logica fara poze si fara filmare , singura logica e ca eventual sa fie tinut in secret .
Publicat Sâmbătă, 13 iunie 2015
+Răspunde
ceapah
-3
duceti-va la bagdasar arsene arsenii arseni ca giuglea carmen care e barbat facut bine femeie giugleacarmen@yahoo.com il ascunde pe pandele florentin sub operatie estetica intr-un scaun cu rotile simulanti . pandele florentin in ruma cu 20 si ceva ani in urma cel ce a aschilopato pe angelica de la etaj aruncato ia luat si apartamentul
Publicat Joi, 26 martie 2015
+Răspunde
ioan
+1
cine nu crede aici va gasii si alte informatii s.htm
Publicat Vineri, 28 noiembrie 2014
+Răspunde
crys
0
pa mintiti de credeti si voi :D
Publicat Duminică, 20 iulie 2014
+Răspunde
Florin
+13
Dacă ateriza în România mai credeam, la noi totul e posibil !
Publicat Sâmbătă, 15 martie 2014
+Răspunde
Dani
+11
""Se stie ca extraterestrii pot executa operatiuni extrem de complexe, datorita tehnologiilor foarte avansate pe care le detin"" deci o idiotenie mai mare decat asta...poate doar cotidianul *editat*
Publicat Vineri, 14 martie 2014
+Răspunde
Andrei
-3
articol copiat de pe *editat* *editat* .yogaesoteric *editat* ang=RO ce reprezinta un fragment Fragment din lucrarea „Spaţiu timp şi dincolo de ele prin yoga”
Publicat Joi, 13 martie 2014
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017