×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 4 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Marţi, 17 octombrie 2017, 03:10
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Amanunte de sub si de langa fusta doamnei Elena Udrea!

Elena Udrea e fiica unui ţigan din Pleşcoi, şofer de autobuz (angajat la Întreprinderea Judeţeană de Transport Local Buzău, pe autobuzele 6 şi 7), decedat în martie 2009 si înhumat pe şest la Ghencea de fii-sa. Şoferul se numea Dumitru (dupa alte surse, Gheorghe) Udrea (NeaMitică), originar din Pietrosu.

Într-o zi, acesta a făcut o cursa lungă-lungă, pînă în comuna lui Nicolae Labiş, Mălini (jud. Suceava). Acolo a întîlnit-o pe Maria Veliceasa (născută in 1951), femeie de serviciu la Dispensarul din localitate. Cei doi s-au căsătorit, iar la 26 decembrie 1973 s-a născut un copil de sex feminin, care avea să primească două nume: Elena,Gabriela.

Faptul că este ţigancă a fost recunoscut de Mădălin Voicu, care a declarat, invitat fiind la una din emisiunile lui Mihai Morar, că: "Mă abţin, pentru că Elena Udrea este co-etnica de-a mea. Nu vreau să spun mai multe, dar ştiu ce vorbesc, pentru că le cunosc "pedigree-ul" tuturor. Sunt sigur de ce spun", a declarat artistul si omul politic de origine rromă.

Bunicul din partea mamei, Vasile Veliceasa, a fost un beţiv, care avea ca avere două bordeie si ceva teren din care vindea cate o bucată când rămânea fară bani. Căsătorit de 2 ori, a avut 8 copii: 4 i-a ţinut in bătătură (Ioniţă, Paraschiva, Garoafa şi Gheorghe), iar pe ceilalţi 4 i-a dat la caminul pentru copii fără posibilităţi (Costică, Pavel,Viorica şi Maria,viitoare mamă a Elenei Udrea).

Familia Udrea a locuit în Pleşcoi, apoi in gazdă la Buzău începand cu 1979 când Gabriela avea 6 ani, în casa unei femei pe nume Mariana Dragomir,contabilă la ADAS. Soţul acestei femei lucra pe acelaşi autobuz, cu schimbul, cu Mitică Udrea. Tot acolo s-a angajat si Maria ca taxatoare de bilete pe autobuz (cum era pe atunci). Atunci când Elena Gabriela Udrea era în clasa a VI-a (la scoala nr. 16), familia s-a mutat la o altă adresă in Buzău .

În ultimele clase de liceu (facut la B.P.Hasdeu, intre 1988-1992) , fata a început să-şi "alerge caii", devenind, efectiv, prostituată. În mod concret, ea "presta" la o matroană pe nume Petruţa, care ţinea un bordel clandestin, în două apartamente, pe aceeaşi scară (unul lîngă altul), dintr-un bloc cu 4etaje, situat în Cartierul Micro V din Buzău .

"Tanti" Petruţa îi făcea "lipeala" şi cu clienţi din Bucureşti, unde "eleva" Găbiţa se ducea cu trenul, dar se întorcea cu limuzina, plină de bani şi atenţii. Miliţia de Moravuri din Buzău o avea în evidenţă.

La şcoală, Ciocănitoarea Woodrea mergea tîrîş-grăpiş, fiind aproape repetentă. După ce s-a mutat cu familia de la Pleşcoi la Buzău, la vîrsta de 6 ani, Elena Udrea şi-a petrecut verile în satul Pietrosul (comuna Costesti), situat pe Valea Buzăului, la bunicul din partea tatălui (Gheorghe Udrea, zis Cantoneru), unde acesta avea o moştenire de familie. Aici l-a cunoscut pe Cătălin Predoiu, care, şi el venea, în timpul verii, la bunici, care locuiau la capătul uliţei, în acelaşi sat. Mai mare cu aproape 6 ani decît ea, Cătălin Predoiu i-a devenit bun prieten. Legătura lor a fost una trainică (se pare că tălâmbul ăsta, cu gură de babă, a fost primul ei amant), ulterior, "împerecherea" stînd la baza ascensiunii politice a "independentului" Predoiu.

Prietenia din copilărie şi adolescenţă dintre Elena Udrea şi Cătălin Predoiu este necunoscută publicului larg, care nu a priceput, nici pînă astăzi, cum acest Neica-Nimeni a câştigat încrederea Dictachiorului Traian Băsescu şi a rămas ministru în mai multe variante de guvern, cu sau fără partid la spate. Acest mutulică a introdus-o în cercurile "bune" ale tinerilor din Buzău şi a sfătuit-o să dea admitere la liceul pe care îl absolvise el, cu 2 ani mai devreme (B.P. Haşdeu), secţia limbi (?!) străine.

Unul dintre prietenii lui Cătălin Predoiu, poreclit Papuc, a fost cel care a prezentat-o pe Gabriela (aşa cum o ştiau colegii de clasă şi anturajul pe Elena Udrea) celebrei matroane locale "Tanti Petruţa".

"Tanti Petruţa" a fost cea care a propulsat-o mai departe, în cercurile prostituţiei din Bucureşti, aceasta fiind în legătură cu unul dintre faimoşii "peşti" ai Capitalei anilor '90, Ion Răget, poreclit Prinţişoru'. "Tanti Petruţa" îi furniza, la comandă, Prinţişorului, pe bază de comision,"prospătură" pentru străinii cazaţi la Intercontinental, în marea lor majoritate arabi şi turci, care se dădeau investitori străini aflaţi în prospectarea pieţei. Prietena şi partenera Nimfei din Pleşcoi, Beatrice Comăniceanu, l-a cunoscut, şi ea, foarte bine, pe putregaiul Răget, pe care l-a şi apărat în instanţă, cam prin anul 2002, cînd acesta a primit cîţiva ani cu suspendare (apoi, borfaşul a fugit în Spania).

În paralel, Elena Udrea şi prietena ei, Beatrice Comăniceanu, mergeau "la produs " şi în zona căminelor studenţeşti de la Grozăveşti. Acolo e un restaurant-bordel, al arabului Nassar (cumnat cu parlamentara PSD Rodica Nassar), unde se culcau, pe bani, mai ales cu studenţi medicinişti (tot arabi).

Generalul Cornel Baltă ştie totul despre "cartea de muncă" a Elenei Udrea. Prinţişoru' a fost cel care i-a făcut Elenei Udrea cunoştinţă cu tiganul Dorin Cocoş, un obscur bişniţar, care aducea marfă din Turcia şi o vindea în bazar. E adevărat ce spune în presă "avocata" Beatrice Comăniceanu, că l-au cunoscut pe Cocoş într-un club, dar probabil că acolo era şi "şeful" lor, Răget.

În tot ceea ce face, de cel puţin 15 ani încoace, Elena Udrea se serveşte de practicile de "magie neagră" ale cunoscutei vrăjitoare Cati, de la Mărăcineni, bună prietenă cu mama Elenei Udrea (aproape de Pleşcoiul natal al tatălui ei). Se pare că aşa le-a sucit minţile lui Dorin Cocoş şi Traian Băsescu. Prin farmece şi magie neagră, făcută de vrăjitoare, Cocoş a luat-o de nevastă pe /editat/ deşi ştia ce "specializare" are Găbiţa şi ce muncă prestează în schema de afaceri a Prinţişorului.

"Dispeceratul" reţelei de prostituţie pe care o patrona, în Bucureşti, Ion Răget, se afla pe Str. Ştefan Furtună nr. 9, la etajul 2 al unui bloc vechi (vizavi de Muzeul Militar şi aproape de Gara de Nord - de altfel, aproape toată strada e un fel de Crucea de Piatră). Acolo se duceau prostituatele, inclusiv Elena Udrea, să-şi primească banii şi viitoarele comenzi şi să regleze şi alte chestiuni. Iată numai cîţiva dintre membrii (sau simpatizanţii) PDL care i-au făcut "bucuria" Ciocănitoarei Woodrea: Traian Băsescu, Cezar Preda, Cristian Poteraş, Florin Popescu, GabrielOprea, Cătălin

Predoiu, consilierul ei, Ştefan Şuşai ş.a.

"Cariera" /editat/ s-a declanşat odată cu solicitarea lui Cocoş către Oprea, de a-i aranja intrarea. Acum ea fără studii, sugace amărată de la ţară, şi vorbind cu parteneru' lui de afaceri Gabriel Oprea, ce zice Cocoş? -Băi Oprea, tu ai relaţii peste tot, eu sunt un ţigan amărât, bag-o bă şi tu in politică. Bă... da n-are studii. –Lasă, bă, că avem bani. Si, uite aşa, îi făuriră o diplomă în drept, la rapid, la universitatea Dimitrie Cantemir, intre 1992-1996, iar ulterior Oprea, ca director la Colegiul Naţional de Apărare (2000-2001 şi "profesor" din 2001), i-a băgat şi vreo două diplome de acolo. Mai precis, a "urmat" cursurile Colegiului Naţional de Apărare, pe care le-a terminat cu o lucrare pe tema intereselor NATO în zona Mării Negre şi Caucaz. Ce cunostinţe are in geopolitică, numai săracii arabi supţi o mai ştiu. Si, uite aşa, îi făcură un CV, mai cu bube, dar universitar. Toată tărăşenia pleacă de la restaurantul Trei Cocoşi. Dacă verificaţi, Gabriel Oprea a fost partener cu Cocoş, dar pentru că trebuia să devină prefectul capitalei (intre 2002-2003) a trebuit să iasă din afaceri. Aşa se leagă diplomele "Udrei" cu funcţiile lui Gabriel Oprea . In 1997 i-a deschis Cocoş si un butic de avocatură, şpaga fiind la data respectivă de cca. 20.000 euro, dar pentru asta ar trebui luaţi la bani mărunţi şefii de la Baroul Bucureşti, ei ştiu mai bine.

Prin urmare, in "biografie" apare ca avocat titular al Cabinetului Individual de Avocatură "Udrea Elena Gabriela" din Bucureşti - că de, geniul pleşcoian trebuia sa presteze (ca de altfel şi chiloţarul Gabi fixativ, ajuns din căpitan de chiloţi-izmene la hotelul Agat, unde făcea trafic cu calcan, fix general de justitie). In plus, deoarece acum era plină de ştiinţă juridică cum era odinioară plină de altceva, a fost puţin între iunie 2004 şi februarie 2005 consilier în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti, preşedinte al Comisiei Juridice şi de Disciplină, din partea PNL - unde presta la data respectivă (WTF??!!).

In politică a împins-o Virgil Asztaloş Măgureanu, care a dirijat-o pe /editat/ către PSD, prin Cozmin Guşă. Apoi, a fost teleghidată către PNL, prin Varujan Vosganian. În 2002 a intrat în Partidul Naţional Liberal, iar în iunie 2004 a devenit consilier municipal din partea PNL.

Pe 21 octombrie 2005 a demisionat din PNL, iar la 12 februarie 2006 se înscrie în PD - si incepe ascensiunea fulminantă, sub atenta oblăduire a Chiorului. La PD, şi implicit la Traian Băsescu, a ajuns prin intermediul Mioarei Mantale. Lumea vorbeşte că această nimfomană din Pleşcoi s-ar fi tăvălit şi cu următorii: Varujan Vosganian, Paul Păcuraru, Sebastian Vlădescu, S.O. Vântu, C.P. Tăriceanu, Dinu Patriciu, Theodor Stolojan.

Până în octombrie 2005, a fost consilier de stat la Administraţia Prezidenţială, şef al Cancelariei prezidenţiale (evident, datorita adâncii "competenţe" politico -juridice), funcţie deţinută acum de Cătălin Avramescu.

În toamna anului 2005, ea a demisionat din funcţia deţinută la Preşedinţie, invocând atacurile "profund nedrepte" îndreptate asupra sa şi a altor persoane care susţin lupta anticorupţie, precum şi faptul că nu doreşte ca prin insinuările la adresa sa să devină "o vulnerabilitate a demersurilor preşedintelui".

În 13 aprilie 2005 apare în Academia Caţavencu un interviu în care Elena Udrea este întrebată dacă este iubita lui Traian Băsescu. Răspunsul ei a fost: "Ştiţi de când aştept întrebarea asta? La întrebarea asta pot să vă răspund peste zece ani?".

Deşi nu mai era consilier prezidenţial, făcea vizite nocturne la Cotroceni, aşa cum a dezvăluit Jurnalul Naţional, Preşedinţia şi SPP, refuzând să explice scopul acestor vizite. Conform unor surse din Palatul Cotroceni, citate de presă, Elena Udrea intra foarte des în sediul administraţiei prezidenţiale, după ce şi-a dat demisia din funcţia de şef al Cancelariei prezidenţiale. Sursele amintite susţin că, timp de un an, ea şi-a păstrat chiar şi biroul din vecinătatea cabinetului lui Traian Băsescu. Întrebată despre vizitele nocturne, a răspuns sec: "Nu comentez". Întrebat şi el de ce maşina Elenei Udrea intră noaptea la Palat, Traian Băsescu a spus sec: "Spuneţi o minciună. Confundaţi o maşină cu o femeie. Eu n-aş face confuzia asta". Apoi a argumentat ca a venit să alimenteze, că era combustibilul mai ieftin!

În 30 noiembrie 2008, Elena Udrea a fost aleasă deputat.

Restul e istorie. O istorie a ruşinii naţionale.

Aşteptăm cu nerabdare s-o vedem in funcţia de prim- ministru, apoi de preşedinte. Astfel, va ajunge acolo unde n-au ajuns celelalte două prostituate celebre - Elena Lupescu si Elena Ceausescu.

Publicat Vineri, 17 iunie 2011
386949
 | 377
 | 127
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
iris
+1
Faptul ca reusit sa-si depaseasca conditia sociala nu e de blamat . Putini oameni reusesc sa evolueze dintr-o familie saraca. Si mai lasati-ne cu facultatile de stat pentru ca si acolo se iau examene pe bani si e coruptie la greu. Daca a ajuns la acest nivel inseamna ca are o inteligenta peste medie pentru ca a stiut cum sa urce pe scara sociala si s-a autoeducat desi parintii nu au avut studii superioare. Ca nu ne place ce a facut in politica este alta problema pentru ca sunt altii cu pedigree care au facut acelasi lucru. Iar referitor la viata sexuala nimeni nu e in masura sa judece pt ca nu mai suntem in Evul Mediu cand femeile trebuiau sa fie virgine . Si barbatii si femeile au mai multi parteneri sexuali . Aveti o fixatie cu femeile care au mai multi parteneri. De ce nu prezentati si politicieni cu multe partenere sexuale daca tot vreti sa fiti obiectivi.
Publicat Duminică, 30 iulie 2017
+Răspunde
etienne
+2
Este evident ca Elena Udrea, a progresat in viata si traieste in continuare folosindu-si aspectul fizic. Asta se evidentiaza si prin faptul ca se straduieste prea mult sa faca spectacol cu aspectul fizic si vestmintele ei. In schimb, autobiografia si ascensiunea ei sunt aproape inexistente atat ca politician cat si ca profesionist in ale dreptului. Udrea are inteligentza specifica blondelor, stie sa-si scoata in evidenta ce i-a daruit natura, ea ne avand nici un merit in acest sens. Nici macar nu este ceea ce se numeste O FEMEIE FRUMOASA. Frumusetea ei nu este a unei DOAMNE ci este o frumusete ieftina uneori chiar vulgara in contradictie cu aspectul fizic si estetic pe care ar trebui sa le aiba un politician capabil si serios. Unica ei calitate este ca, femeie fiind, stie sa-si foloseasca feminitatea in scopuri personale. Este un fel de gasculitza care se plimba prin curtea politicienilor si a barbatilor bogati, etalandu-si penele... Cat a fost sub aripa lui Basescu, reusise oarecum sa pastreze o oarecare discretie probabil conditie inpusa de Basescu. De cand Basescu nu mai este la Cotroceni, madam Udrea isi face o publicitate exagerata, uneori chiar vulgara cu ajutorul presei interesata de cancanuri... Banuiesc ca are o inteligenta sub limita medie, altfel nu vad cum, dupa ce a pus mana pe o diploma in drept, si-a mai luat o diploma in securitate nationala si mai nou, acum isi da doctoratul in religie. Aceste specialitati avand vreo legatura intre ele, la fel ca ULEIUL cu APA... Personal n-o condamn, dar nici n-o ridic in slavi pentru ca, intellectual nu mi se pare o femeie deosebita. Oriunde in lume, acolo unde sunt oameni bogati sau politicieni potentati, se invart si dau roata astfel de femei oportuniste. Este specific feminin. Majoritatea femeilor au tendinta de a-si vinde pielea cat mai scump cat sunt tinere si atragatoare. In acest mod, unele fac cariera, altele se marita “BINE”, altele, mai putin norocoase, se multumesc cu rolul de amante.
Publicat Duminică, 09 iulie 2017
+Răspunde
nicu
0
sinteti niste invidiosi pe fundul ei bravo Nuti sa te pupe in fund care nu au loc de tine
Publicat Vineri, 16 iunie 2017
+Răspunde
simon
-2
Nu sunt fan Elena Udrea dar acest articol e o mizerie.Respect pentru ea fiindca a plecat din saracie si a ajuns in top.Este un om de succes si oamenii de succes merita aplaudati si admirati.Frustratii care nu valoreaza un penny o sa scrie articole de genul acesta si o sa ramana anonimi pentru ca nici macar demnitatea de a semna articolul nu o au. SA ITI FIE RUSINE COTIDIANUL. Respect Elena Udrea!
Publicat Joi, 11 mai 2017
+Răspunde
gim @ simon
+2
a plecat din saracie..corect.dar cum a ajuns in top? in care top? a furat din banii prostilor care platesc taxe. cum a ajuns in top?! a studiat? a muncit? sau a dat cu c..u? rusine poporului roman ca accepta astfel de mizerii. nu respect!
Publicat Duminică, 09 iulie 2017
+Răspunde
ct
+4
Daca erati in STARE de CEVA, ar fi trebuit sa DESCOPERITI ce FACULTATI are Romania si ce profesori universitari ce DEPASESC orice Imaginatie. MEDICINA are legatura cu toata lumea, dar DEGEABA. nu vede nimeni SI NU SPUNE NIMENI nimic IMPOTRIVA fACULTATILOR DE MEDICINA de la Arad, Oradea, Galati, Constanta, Sibiu, Brasov... etc. In comunism se stia ca se CALCULA total, cata populatie are tara, de cati dr are nevoie, la minim, cate facultati si ordinea facultatilor: BUCURESTI, CLUJ, IASI, TG MURES, CRAIOVA, TIMISOARA, Cea mai proasta facultate de medicina in comunism era TIMISOARA, acum a aparut si la ARAD care e f mic si S A ANUNTAT ca se unesc cu Timisoara, fac Metropola si deci au nevoie de 2 facultati. Si ORADEA langa CLUJ e mai mult ca o comuna. Si SIBIU e oras mic si BRASOV cu TG MURES aproape si in plus GALATI si Cta cu tiganie majora, se dau mari de prosti, dau diplome unora care dupa aceea fura posturile desteptilor si ajung sefi peste tot. Sunt prof univ care sunt mai rau ca tiganii strazilor, fura oamenii, ii interneaza ca sa i aibe la mana, sa aiba paturi ocupate, sa le puna diagnostice incredibile, sa i tina in spital, sa si bata joc de ei...etc. Privatii din medicina sunt si cei care termina facultatea ultimii cu 7 si sub 7 si care in comunism ar fi fost proiectati la tara DEFINITIV si IREVOCABIL. Sunt multi praf nenorocire.
Publicat Vineri, 04 noiembrie 2016
+Răspunde
GICA- CONTRA @ ct
0
crede-ti ca este vreo facultate sa nu scoata absolventi pe barba? eu nu cred si va fi in continuare absolventi cu diplome sus puse RUSINE SISTEMULUI!!!!!!!!!
Publicat Marţi, 11 iulie 2017
+Răspunde
NN
+3
Multa mizerie in acest articol.Nu am nici o simpatie pentru Elene Udrea dar acest articol ne-semnat intrece orice masura a bunului simt. Ma intreb de ce un ziar precum Cotidianul publica asemenea porcarii
Publicat Sâmbătă, 29 octombrie 2016
+Răspunde
Ilinca
-3
Si tiganii sunt ai nostri.O iubim orice ati zice despre ea Este facatura ordinara IMPOTRIVA UNEI FEMEI SUPERBE .Uite ca n-are nici un dosar penal...ea n-a furat...nimic. Sotul ei afacut-o si plateste pentru asta Care-i problema voastra??? Niste barbati misogini si invidiosi o acuza intr-una..da este singura frumoasa si desteapta foc ,mai este si harnicuta.Sa crapati de invidie ..barbati de nimic care va luptai cu o femeie ..sa va fie rusineeeeeeeeee
Publicat Vineri, 28 octombrie 2016
+Răspunde
GoguNume @ Ilinca
0
Ilinca, dat fiind faptul ca nu am auzit de tine, rezulta esti si mai urata si mai saraca decat Udrea. Pul@ mea, e destul de deprimant sa afli ca ii esti inferioara Elenei Udrea din orice punct de vedere care conteaza
Publicat Luni, 13 martie 2017
+Răspunde
vitanica
0
m-ar fi intereat mai mult de sub decit de linga.
Publicat Miercuri, 26 octombrie 2016
+Răspunde
markwilliams
0
Cata mizerie morala va incape in caracter !Cum va suporta cei din jur ?? Nici macar nu ai curajul sa semnezi !Minciuni cate vrei ! Cat mai urate ! Cat mai injositoare ! Fituica asta nu este decat un cumul de calomnii si tacauri la persoana ! DE CE MINTITI ??? Va doresc familiei voastre,copiilor vostri,parintilor vostri ,voua sa aveti parte de aceeasi formula ,pe tot parcursul vietii !
Publicat Joi, 20 octombrie 2016
+Răspunde
brod
+3
dacă madam Udrea-cocoș-Băsescu nu dă în judecată pentru calomnie, înseamnă că așa e. la fel cum n-a dat în judecată nici Adrian Năstase, pe tema „gay”
Publicat Luni, 15 august 2016
+Răspunde
Recomandate
Datoriile la stat, secretizate
Publicat acum 17 ore şi 18 minute
Protestul lui Tăriceanu la adresa lui Iohannis
Publicat acum 11 ore şi 8 minute
Demisie din USR: Adio, dar rămân cu tine
Publicat acum 11 ore şi 52 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 7 ore şi 19 minute