×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 19 noiembrie 2017, 10:43
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
La Cluj, curăţenia deschide poteci şi cărări
Prietenii „de famiglie portocalie" ai primarului Apostu

Imensul scandal generat de arestarea la Cluj a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Radu Bica şi a primarului Sorin Apostu a paralizat total administraţia clujeană şi a adus în prim-plan corupţia generalizată în PDL Cluj şi transformarea acestui partid într-o uriaşă caracatiţă mafiotă portocalie cu ramificaţii interne şi externe - cazul Tower făcând legătura prin deputatul Daniel Buda şi Mihai Chezan cu grupuri mafiote din Chicago.

Alături de Primar, arestat între timp pentru 29 de zile, au mai fost aduşi la audieri mai multi oameni de afaceri: Călin Stoia, administratorul Brantner Veres, arestat şi el împreună cu Sorin Apostu, Simion Mureşan, patronul Eletrogrup, şi Mustafa Bekar, reprezentantul SC Kiat Group Construct, ambii cercetaţi în stare de libertate.

Se pare că investigaţiile procurorilor DNA, mulţi dintre ei veniţi din afara Clujului, au luat cu totul prin surprindere caracatiţa portocalie, ramificată în întreaga administraţie locală, primărie, consiliu judeţean, poliţie, parchete, finanţe etc. Se vorbeşte chiar în oraş de prezenţa unor investigatori FBI, ceea ce ar putea întregi complexitatea fără precedent a acestei operaţiuni de curăţenie.

Faptul că primarul Clujului, Sorin Apostu, a fost reţinut pentru 24 de ore sub învinuirea de luare de mită a ajuns până în Taiwan. Site-ul www.taiwannews.com a publicat astăzi la ora 05:28 o ştire cu privire la faptul că Sorin Apostu a fost reţinut de procurorii DNA şi că pe numele lui există o cerere pentru mandat de arestare preventivă.

Este foarte posibil ca şi presa din oraşul brazilian Sao Paolo, vizitat anul trecut de primarul Sorin Apostu împreună cu Teofil Mureşan de la Electrogrup, să fi dat deja ştirea despre arestare. Şi când ne gândim că oraşul Cluj este înfrăţit cu atât de multe oraşe străine de pe toate continentele....

Vă prezentăm pentru început un prim instantaneu al primarului Sorin Apostu în Sao Paolo (vezi foto), printre membrii delegaţiei fiind şi patronul de la Electrogrup, primul de lângă primar, amândoi având cravată portocalie, semn de apartenenţă la "clan"... ne întrebăm cât a costat excursia şi dacă, în schimbul "sponsorizării", Electrogrup a câştigat facil licitaţii ale Primăriei Cluj.

Prefeitura celebra relações bilaterais com a Romênia

Alda Marco Antonio com as autoridades
Foto: Vilma Gonçalves / Secom

A prefeita em exercício Alda Marco Antonio recebeu nesta quarta-feira (7) Sorin Apostu, prefeito da cidade de Cluj-Napoca, capital da região da Transilvânia, na Romênia.

(http://jornalportaleste.blogspot.com/2010_07_08_archive.html)

Vlad DumitraşPublicat Vineri, 11 noiembrie 2011
9592
 | 24
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
costel
+2
Mie apostu asta era mai mai sa-mi fure casa cat am fost plecat in concediu. Amici de ai lui au cumparat apartamentul vecin si apostu a falsificat schitele din primarie ale locuintei mele in asa fel incat noii cumparatori ar fi avut si jumate din casa mea. Cand m-am intors din concediu, era santier. Demolasera niste ziduri, imi intrasera in casa. Am raportat la politie distrugerea de proprietate, politia a zis "ca a demolat un zid asta nu inseamna distrugere de proprietate! ". Radeau toti de mine. Am angajat avocata sa opreasca demolarile. O excroaca... mi-a luat banii si imi pierdea procesele cu jmekerii, la cartile funciare cand m-am dus, incercasera sa treaca o vanzare- cumparare a casei mele care ulterior au anulat-o ca eroare... probabil ca facusem prea mare circ si le era frica. Oricum, daca veneam cu 2 sapt mai tarziu din concediu, nu as mai putut face nimic. In final mi-am recuperat partial proprietatea.... A fost un cosmar. Ma intreb, oare politistii si procurorii la care le-am facut plangere ca sunt documente false in primarie , nu tremura soricul pe ei? Daca se va merge cu ancheta mizeriilor din primaria Cluj pana la capat, vor iesi niste mizerii infernale. Apostu e doar unul din excroci, doar viarful aisbergului....
Publicat Vineri, 02 decembrie 2011
+Răspunde
dani
+2
trebuia sa il aresteze pana la urma..stie tot clujul ce facea apostu...moldoveanu nenorocit...de la toata lumea pretindea si primea spaga...in cluj i se zice : FIFTY-FIFTY (50% - 50%) si va dati seama de ce
Publicat Luni, 14 noiembrie 2011
+Răspunde
taranul
+1
NU VAD BANII ALOCATI PT. CAMPANIA ELECTORALA 2012 A PDL.
Publicat Duminică, 13 noiembrie 2011
+Răspunde
Vlad
+2
Povestea este ca se fac afir *editat* cel putin ridicole....un bilet de avion, haine si alte prostii. Nu ca primarii ar fi niste sfinti, dar nu pot sa acuzi oamenii de afaceri ca daca s-au intalnit cu acest personaj rezulta obligatoriu spaga si licitatii trucate.
Publicat Sâmbătă, 12 noiembrie 2011
+Răspunde
cosmin
+1
asta-i tipica stire can-can nedocumentata a unui mitic frustrat ca n-are parte de civilizatie in cocina voastra :)) va roade de nu mai prididiti cu stersul balelor de ciuda, nu? nu-i imic, noi radem, si tineri minte: toata atitudinea asta gratis denigratoare nu face decat sa intaresca ideea si sa apropie aplicarea ei, cea de a va punde dreaq viza de ardeal, balcanici manelisti cu maiourile patate de mustar!
Publicat Sâmbătă, 12 noiembrie 2011
+Răspunde
Vasile
0
Culoarea site-ului spune suficent despre cei care il detin. Imi pare rau ca m-am obosit sa citesc un articol de aici. Dan, mai citeste o carte, nu doar ziare "rosii" daca vrei sa stii ce s-a intamplat in trecut in Cluj.
Publicat Sâmbătă, 12 noiembrie 2011
+Răspunde
Dan
-10
Nerecunoscatorilor...si cand te gandesti ca in cei 20 de ani ,Clujul a initiat atatea proiecte valoroase , demne de luat model :"Caritas",banca "Dacaia Felix"...daca restul tarii nu e in stare sa urmeze aceste modele de facut bani ,inseamna ca si clujenii sa le respinga ? invidiosilor...
Publicat Sâmbătă, 12 noiembrie 2011
+Răspunde
aprostu
+14
Sa fim seriosi, nevinovatia. Boc stia de mult cu ce se ocupa aprostu. De fapt acesta a fost motivul pentru care care a fost promovat: priceperea in smenuieli. Aproape toti cei promovati de Boc sunt smenari si sunt pe lista parchetului, cu diverse. Clujenii l-au sustinut pe boc si ca rasplata acesta le-a bagat pe gat o adunatura de mafioti.
Publicat Sâmbătă, 12 noiembrie 2011
+Răspunde
Ardeal plin de DobiBoci
+12
Cum,Ardealul(implicit Clujul) e plin de DobiBoci=adepti bishnitzar de TroCoceni-nici acest dobibok de Apostu,nu va pati nimic(avand umbrela protectoare a DNA,deasupra!!!!): apa de ploaie si cam atat.
Publicat Sâmbătă, 12 noiembrie 2011
+Răspunde
Ionel
+14
Normal ca este FBI - ul pe fir, alfel se oprea de mult toata tarasenia. Dar nu e nici o problema ca o sa fie si astia condamnati ca toti mafioti , cu suspendare.
Publicat Sâmbătă, 12 noiembrie 2011
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017