×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Sâmbătă, 21 octombrie 2017, 04:07
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
UNPR îşi pregăteşte organ de presă electronic
Sebastian Lăzăroiu în acţiune: director de televiziune, vedetă ştearsă şi analist devotat
Tatăl lui Albă ca Zăpada, mogul la Cei 7 Purceluşi Foto: Timi Şlicaru
Tatăl lui Albă ca Zăpada, mogul la Cei 7 Purceluşi Foto: Timi Şlicaru

Cine-i plângea de milă lui Sebastian Lăzăroiu nu mai trebuie să-şi facă griji. Fostul (?) consilier prezidenţia şi fostul ministru a fost angajat într-un post călduţ, de unde poate face în continuare scenarii în folosul actualei Puteri. Se întrevede la orizont o colaborare fructuoasă Lăzăroiu - Cozmâncă.

Director general la TVRM

Conform site-ului Inpolitics, Sebastian Lăzăroiu este noul director general al postului TVRM, care are drept acţionari Fundaţia România de Mâine (51,01%) şi Universitatea „Spiru Haret" (48,98%). Patronul postului este Aurelian Bondrea, considerat unul dintre „dinozaurii din învăţământul comunist", fost şef al Comisiei Superioare de Diplome şi Doctorate din Ministerul Învăţământului înainte de decembrie 1989. Despre Universitatea „Spiru Haret" se ştie, ea a făcut obiectul unui imens scandal în 2009, legat de diplome, acreditarea unor facultăţi etc., în timpul ministeriatului dnei Ecaterina Andronescu.

Sebastian Lăzăroiu îl va avea la TVRM ca adjunct pe Neagu Udroiu (fost secretar general al Agerpres înainte de 1989, director Rompres între 1990 şi 1997 şi fost ambasador în Finlanda şi Estonia între 2001 şi 2004). Udroiu a girat politica editoriala a postului în ultimul timp din funcţia de director general adjunct.

Mediu propice pentru mişcări tip „Albă ca Zăpada"

Faptul că Sebastian Lăzăroiu are o slujbă în media (este adevărat, într-o media fără vreo vizibilitate) nu-l va împiedica să lucreze la scenarii şi proiecte pentru actuala Putere. Mai ales dacă ţinem cont că mediul îi este chiar propice. În urmă cu un an şi jumătate, patronul postului, Aurelian Bondrea, a susţinut un proiect politic al lui Octav Cozmâncă, un fel de „pitic" pentru o viitoare Albă ca Zăpada. Proiectul lui Cozmâncă avea menirea de a extrage voturi don zona PSD. Nu în ultimul rând, aşa cum cotidianul.ro a scris în urmă cu câteva luni, proiectul Băsescu+PDL de reîmpărţire administrativ-teritorială a României este unul preluat de la cel pritocit de Cozmâncă în 2002 şi la care a renunţat chiar şi premierul de atunci, Adrian Năstase. O colaborare fructuoasă Lăzăroiu-Cozmâncă nu este deloc exclusă.

Actualizare:
Surse din interiorul UNPR-ului comandat de Oprea-Izmană au declarat pentru cotidianul.ro că venirea lui Lăzăroiu are un tâlc: TVRM va deservi acest partid care execută întocmai şi la timp ordinele primite din Cotroceni. Pare astfel, că Lăzăroiu a avea rolul de curea de transmisie. Conform aceloraşi surse, Aurelian Bondrea nu mai ia decizii acolo şi, se pare, nici drept de semnătură, frâiele fiind preluate de fiul lui.

Lucian GheorghiuPublicat Marţi, 06 decembrie 2011
9120
 | 42
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
niste golani ....
+17
ACEST GOEBBELS A LUI BASHINESCU VA AVEA SFARSITUL CELUI CARE L-A SLUJIT PE HITLER , ARS SI SCUIPAT DE PO *editat* TIA INDOBITOCITA VOTANTA DE PORTOCALII , SPER CA AUROLACII BASISTI SA SE TREZEASCA LA REALITATE !
Publicat Miercuri, 07 decembrie 2011
+Răspunde
T. Basescu
+55
Labaroiu e slugoiul meu, inainte a fost slugoul altora pe care ia tradat, pentru mine! Iubesc tradatorii, PUNR-el meu e plin de tradatori!
Publicat Miercuri, 07 decembrie 2011
+Răspunde
vasile
+66
Nu pot pricepe si pace, cum a putut un singur individ, Basescu, chiar bolnav la cap fiind, sa zapacesca intreaga viata politica din Romania!
Publicat Miercuri, 07 decembrie 2011
+Răspunde
Huhu
+43
Labaroiu e *editat* , se comporta ca atare.
Publicat Miercuri, 07 decembrie 2011
+Răspunde
Doina
-68
Super! Ma bucur pt domnul Lazaroiu. Feicitari!
Publicat Marţi, 06 decembrie 2011
+Răspunde
TUSEA SI JUNGHIUL
+60
bondrea si lazaROIU. PAI LA CLUJ SPIRU HARET A AVUT 5 SUTDENTI SI AU FUGIT SI ACESTIA la alte universitati, chiar daca toate centrele au inscris la zi prin fals in acte, ca doar nu vin de la sighet si botosani, resita si tulcea la cursuri de zi, iar mos cosminca cu noua lui stinga democratica a incercat si-n 2004-2008 si ei nu-s constienti ca la 83 de ani li s-a dus vremea si vremurile de mari comunisti.funeriu priin legea educatiei le-a facut respiratie gura la gura, dar ei se sufoca pe propria limba.andronescu a gresit, dar groparul este gen gif deac.prea multi ofiteri si fosti activisti strica tataie bondrea.
Publicat Marţi, 06 decembrie 2011
+Răspunde
Nepotu lu Hrebe
+14
Asta-i nepotu lu Hrebe sau ii nepotu lui Asztalus Magureantzu ? No, unde toarna mititelu ? Cu un asa cioc... Traienel il consuma cu wiskey sau cu gheata ?
Publicat Marţi, 06 decembrie 2011
+Răspunde
LA PUSCARIE JAVRA !!!
+22
poponare ce anseamna sa fi un securist si unlingau de cururi de-ai descurcat la cit de prost esti !! TOV CICLOPUL DE LA COTROCENI A FACUT NUMAI DISCORDIE SI ANVRAJBIRE INTRE OAMENI ACESTEI TARI . ! IA AZMUTIT PE PENSIONARI ASUPRA FROFESORILOR SI PE POLTITISTI INPOTRIVA JANDARMILOR SI UITE ASA POATE SA FACA SI UN RAZBOI CIVIL INTRE NOI ACEST PARANOIC DE TATAR SPURCAT .!
Publicat Marţi, 06 decembrie 2011
+Răspunde
Vidican
+24
Specia asta care astazi linge ce a scuipat ieri cu aceiasi placere, fara a deosebi .....nimic din ceea ce linge - NU merita sa faca parte dintr-o Europa Unita. Ieri scuipau toti acesti paranoici portocalii pe ceea ce a devenit astazi "Spiru Haret" - pe impostorii ce scot retardati cu diplome.... iar acum le pupa mana... Sa scuipi in san de trei ori si sa iti faci semnul crucii cand te intalnesti cu aceste satane.
Publicat Marţi, 06 decembrie 2011
+Răspunde
spectator
+29
Intoarcere acasa! La Securitate! La cadristo-securistul Bondrea! Deumul de la Base la Bondrea! Halal!
Publicat Marţi, 06 decembrie 2011
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017