×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 7 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Marţi, 17 octombrie 2017, 06:49
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Mugur Isărescu, atacat pe neaşteptate de aliaţii săi
Protest anti-masonic la BNR

În timp ce, luni, la BNR, guvernatorul băncii centrale, Mugur Isărescu, participa la Forumul Bancar Român, afară, în faţa instituţiei, se protesta de zor anti-masonerie.

Manifestaţia a fost organizată de Asociaţia Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România, având următoarele cerinţe:

1. Demiterea masonului Mugur Isărescu din funcţia de guvernator BNR

2. Denunţarea acordului cu FMI

3. Naţionalizarea băncilor şi protejarea capitalului românesc

4. Amânarea plăţii datoriilor populaţiei faţă de bănci până când România va avea deficit bugetar 0

5. Aurul de la Roşia Montană pentru români în Banca Naţională

Update: Printre participanţi, ofiţeri sub acoperire

De unde şi până unde acest protest neaşteptat împotriva masonului Mugur Isărescu? Până mai ieri-alaltăieri, în Guvernul României şi prin alte instituţii centrale era chiar o mare fiţă să aparţii unui asemenea ordin. De ce, hodoronc-tronc, acest protest în faţa BNR şi împotriva guvernatorului, cel implicat în toate, de la legumicultură, vinuri, BNR, candidatură la preşedinţie, vizită la Kim Ir-sen, dezbateri simandicoase, participări la lucrări internaţionale de forumuri şi diverse laterale şi trilaterale? Cum se face că, mai nou, activitatea "complexă" a guvernatorului deranjează la Asociaţia Victimelor Mineriadei 1990-1991? Cum se face că până acum operaţiunile sale n-au contrariat nici la Cotroceni, nici la SRI, nici la Parlament, nici măcar în presă?

Încercând să desluşim misterul acestui protest am aflat cu surprindere că între participanţi se aflau cel puţin 2 ofiţeri din unitatea de supraveghere şi urmărire de lângă Mitropolie, cea care aparţine SPP-ului. Ba după o altă sursă, la protest au participat chiar 10 acoperiţi, acţiunea fiind organizată de unul dintre serviciile noastre secrete. Ceea ce înseamnă că Traian Băsescu nu este străin de eveniment. Rămâne de lămurit care să fie cauza. Procentul de 6-7% al încrederii în preşedintele României este călcat în picioare de procentul de încredere al guvernatorului, rămas undeva la 30%?

Sau Traian Băsescu este din ce în ce mai enervat de tot felul de reuniuni masonice organizate sub cupola BNR?

De regulă, Traian Băsescu este extrem de atent cu evoluţia posibililor săi contracandidaţi. Se teme preşedintele de o mişcare de stradă? Sau încearcă să pună şi în spinarea guvernatorului ceea ceRomânia îi pune în seamă. Citiţi cu atenţie revendicările anti-masonilor de la BNR şi veţi observa că ele i se potrivesc la fel de bine şi lui Traian Băsescu. Unii chiar se întreabă dacă nu cumva în spatele acestui protest se află şi Theodor Stolojan, cel care îşi doreşte cu disperare această funcţie de bani mulţi şi mare influenţă în România?

Izabela NiculescuPublicat Luni, 12 decembrie 2011
16652
 | 81
 | 49
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Cronicar
0
S-au schimbat președinți, guverne, chiar și secretari generali ONU, două persoane au rezistat peste 25 de ani: Robert Mugabe și Mugurel Isărescu la BNR! Oare masoneria nu are un om de schimb? Isărescu, du-te și-ți vezi de cramă, de vie, ai peste 60 de ani, ce naiba mei vrei de la viața asta? Nemurire? Nu ai nici o șansă, la răul pe care l-ai făcut acestei țări!
Publicat Duminică, 28 februarie 2016
+Răspunde
.... stein
+1
"...Dumneavoastră ştiţi ce fac *editat* i de Ziua Iertării, care credeţi că este aşa de sacră pentru ei? În Ziua Iertării, ca *editat* , intri în sinagogă şi rosteşti o rugă, singura rugă care te obligă să rămâi în picioare. Această rugă scurtă se repetă de trei ori: ea se numeşte Kol Nidre. Ruga se referă la un acord pe care-1 faci în clipa aceea cu Atotputernicul Dumnezeu, în sensul că orice promisiune, declaraţie sau jurământ pe care-1 vei face în următoarele 12 luni să fie nul şi neavenit. Jurământul nu va fi jurământ; promisiunea nu va fi promisiune. Acestea nu vor avea nicio valoare. Cu atât mai mult, Talmudul reaminteşte *editat* lui că ori de câte ori face o promisiune sau un jurământ, să nu uite că legământul făcut sub Kol Nidre, de Ziua Iertării, îl scuteşte de respectarea lor."
Publicat Sâmbătă, 17 decembrie 2011
+Răspunde
asdf
+1
Fata intunecata a vietii politice – numai pe w w w secretebinepazite . net
Publicat Sâmbătă, 17 decembrie 2011
+Răspunde
Paul
-6
Cum sa spui ca Romania nu mai are nevoie sa exploateze aud cand nuoi avem o economie care traieste din imprumuturi? Noi avem nevoie de orice sansa pentru a ridica economia. Chiar Isarescu a spus ca leul este stabil acum din cauza ca aven rezerve de aur la bnr, ncu siguranta nu strica sa avem mai mult aur acolo, ca de vandut cu siguranta nu strica nimanui
Publicat Miercuri, 14 decembrie 2011
+Răspunde
viorelgh
+12
corect ,cu buna stiinta mugur isarescu a renuntat la pansoanele romaniei ,fapt pentru care romania nu mai are voie sa exploateze aur , asta inseamna ca este un tradator de neam si tara ,cum sa renunti la aurul romanesc ? parerea mea ca acest om trebuie judecat si condamnat ca tradator de tara
Publicat Miercuri, 14 decembrie 2011
+Răspunde
AURARUL
+12
SISTEMUL BANCAR este exclus in mod nefericit si total pagubos de sub incidenta sanctionarii conflictului de interese sau pentru neglijarea intereselor nationale in favoarea intereselor personale a celor care detin functii importante in BNR si valorifica infor *editat* le detinute, unele fiind secret de stat, in cadrul propriilor firme de consultanta ori ale rudelor sau la tranzactii bursiere, C.A-uri., pe baza carora dau adevarate tunuri, stare de fapt care in lumea civilizata nu se poate concepe, fiind in contradictie totala cu bunul mers al unei societatii moderne progresiste. Şefii Băncii Naţionale a României (BNR) sînt nişte români fericiţi. Salariaţi cu mult peste medie, protejaţi de mass-media, imuni la orice tentativă de reducere a veniturilor în timp de criză economică, deoarece in mod abuziv nu se supun legislaţiei naţionale şi, cu salariile trecute la secret “sanchi” în baza unei prevederi europene, bancherii de stat ai României îşi văd liniştiţi de afaceri. Investiţiile în acţiuni şi indemnizaţiile din Consiliile de Administraţie sînt lucruri banale pentru şefii din Banca Naţională. Tot acesti fariseii sunt CIOCLI sistemului bancar romanesc sub coordonarea lor au fost devalizate BANCOREX, DACIA FELIX. BANCA AGRICOLA, BANCA INTERNATIONALA A RELIGIILOR, BANKOOP, etc. Poporul roman e naiv ca accepta LUPII stapani la OI.
Publicat Miercuri, 14 decembrie 2011
+Răspunde
curios
+2
zau? dar cine s-a declarat ofiter sub acoperire? sau scria pe fruntea lor asa ceva?
Publicat Miercuri, 14 decembrie 2011
+Răspunde
UnQ
-17
Inca un motiv sa ne legam de Rosia Montana. Dati-i drumu la proiect si inchideti gura ca numai prostii spuneti.
Publicat Miercuri, 14 decembrie 2011
+Răspunde
gigi
+10
masoni nu sunt numai in bnr, palatul victoriei, palatul cotroceni, parlament;am uitat sa spun ca sunt masoni si in primaria capitalei, primariile de sector, primaria iasului etc etc etc etc etc etc
Publicat Miercuri, 14 decembrie 2011
+Răspunde
gigi
+8
astia de la bnr sunt cei mai vizibili masoni in zilele astea.nu strica o demonstratie cu acelasi mesaj si in fata guvernului!nu-i mai plangeti de mila lui basescu, mai bine sa mergem cu mesajul asta si la cotroceni!era sa uit de parlament!!scuze!
Publicat Miercuri, 14 decembrie 2011
+Răspunde
Recomandate
Paul Stănescu, o nouă vulnerabilitate pentru PSD
Publicat acum 13 ore şi 54 minute
Primării cu lampa mică
Publicat acum 11 ore şi 35 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 10 ore şi 58 minute