×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 20 noiembrie 2017, 11:51
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Încă o impostură a premierului desemnat
Corina Vințan, purtătoare de cuvânt înainte de a fi numită
Corina Vințan
Corina Vințan

Fosta purtătoare de cuvânt a MAE din perioada ministeriatului lui Mihai Răzvan Ungureanu, Corina Vințan, a dat telefoane, miercuri, în redacțiile mass-media centrale și nu numai, în numele și pentru premierul desemnat. Adică același Mihai Răzvan Ungureanu.

Gestul Corinei Vințan ridică serioase probleme.

În primul rând, ea a acționat în orele în care Mihai Răzvan Ungureanu nu își dăduse încă demisia din funcția de director al spionajului românesc.

În al doilea rând, a vorbit în numele unui Mihai Răzvan Ungureanu - premier, care încă nu primise votul de învestitură din partea instuituției fundamentale a țării: Parlamentul României.

Istoria relației dintre cei doi este extrem de interesantă. Corina Vințan trece drept o persoană foarte apropiată de Mihai Răzvan Ungureanu.

Vințan a fost, în perioada manadatului de șef al diplomației române al lui Mihai Răzvan Ungureanu, director general al Direcției de Comunicare și Relații Publice dar și purtător de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe.

În toate deplasările lui Mihai Răzvan Ungureanu era prezentă și Corina Vințan.

Trecutul apropiat o ... apropie foarte mult pe Corina Vințan de Traian Băsescu, cel care l-a uns premier pe Mihai Răzvan Ungureanu: amândoi luptă pentru interesele companiei Roșia Montană Gold Corporation. cea care vrea să ia aurul din minele românești de la Roșia Montană, neținând cont de distrugerea vestigiilor istorice din una dintre cele mai vechi așezări românești. Practic, printr-o crimă - așa cum s-au pronunțat reputați specialiști - la adresa mediului și mai ales a patrimoniului național.

Dacă Băsescu luptă predicând din înalta-i poziție pentru deschiderea exploatării de la Roșia Montană, Corina Vințan luptă în mod direct, purtând în mod oficial interesele sinistrei Roșia Montană Gold Corporation.

Astfel, Corina Vințan, prin firma sa de relații publice, asigură serviciile și de lobby pentru compania Roșia Montană Gold Corporation.

Oare pentru ce a fost chemată Corina Vințan în guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu ? Să ajute guvernul marionetă al lui Băsescu să ia o decizie mai rapidă în favoarea companiei Roșia Montană Gold Corporation ?

Va fi Corina Vințan reprezentanta companiei Roșia Montană Gold Corporation în guvernul "tinerilor" în fruntea căruia a fost postat Mihai Răzvan Ungureanu ?

Iuliana StanPublicat Joi, 09 februarie 2012
7944
 | 40
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
gogu
-9
Felicitari pentru noul Guvern propus si care de altfel a si fost incredintat. Sa speram ca o sa reziste mai mult, este un Guvern tanar, cu noi viziuni si cu forta de munca.
Publicat Vineri, 10 februarie 2012
+Răspunde
batman
-7
Minoritatile vor trebui sa accepte noul Guvern, pentru stabilitatea tarii si pentru o noua Romanie. Tinerii sunt noua generatie de conducatori a tarii si vor demonstra asta prin munca. USL ati face bine sa nu va mai bateti joc de popor si sa va mai jucati cu grevele din parlament.
Publicat Vineri, 10 februarie 2012
+Răspunde
unguru
-7
Demisia Guvernului Boc a fost o decizie luata din cauza presiunii poporului, care au stat zile la rand in strada si inca stau, ei nu cer nimic concret, doar fac presiuni asupra guvernului si a presedentiei. Sper sa se voteze Guvernul propus pentru a nu se mai juca cu poporul roman, sa avem o alta strategie, care speram la o creste economica si la o stabilitate a tarii mai buna.
Publicat Vineri, 10 februarie 2012
+Răspunde
007
+11
BASISTI NENOROCITI !!!!! JOS CIUMA PORTOCALIE PDL+UNPR IZMENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Publicat Vineri, 10 februarie 2012
+Răspunde
polo
-10
PDL a invins, acum Ponta doreste alianta.
Publicat Vineri, 10 februarie 2012
+Răspunde
solo
-2
PDL demonstreaza inca odata ca are oameni de valoare in partid si ca acestia pot oricand sa conduca cu success destinele Romaniei. Eu voi vota cu adevarata dreapta romaneasca, cea care promoveaza munca si meritocratia. Jos USL!
Publicat Vineri, 10 februarie 2012
+Răspunde
bibi
-8
Mi-au placut de cand i-am vazut pe acesti tineri si proiectele lor. Cred ca ne-am saturat cu totii ca politicienii octogenari san e decida tuturor destinele, eu zic sa dam credit acestui guvern.
Publicat Joi, 09 februarie 2012
+Răspunde
didi
-10
Desi imi pare rau pentru plecarea unui guvern competent, care a reformat foarte mult tare si care a avut curajul sa ia o serie de decizii grele, insa necesare, ma bucura acest suflu noul al executivului. Voi sustine intotdeauna tinerii si initiativele lor!
Publicat Joi, 09 februarie 2012
+Răspunde
lili
-9
Daca USL va bloca noul guvern, inseamna ca este mai mult decat clar ca singura lor dorinta este de a avea puterea. Pe ei nu ii intereseaza binele acesgtei tari, ci doar dorinta de a conduce si de a fura.
Publicat Joi, 09 februarie 2012
+Răspunde
lolo
-8
Acum se va vedea cu adevarat reala si imensa diferenta dintre tinerii democrat-liberi si “revolutionari” comunisti de la USL. Le doresc success in noile mandate si sa aduca Romania acolo sus, unde ii este locul!
Publicat Joi, 09 februarie 2012
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017