×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 19 noiembrie 2017, 03:31
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Ilie Năstase, declaraţie-şoc: "Sunt țigan român!"

Ilie Năstase, fosta mare legendă a tenisului mondial, a recunoscut pentru publicaţia italiană La Stampa că aparţine etniei ţiganilor, precizând că se mândreşte cu acest lucru.

"Am fost acuzat dintotdeauna că sunt un ţigan. E adevărat. Sunt un ţigan român. Şi sunt mândru de asta!", a declarat Năstase pentru La Stampa.

Fostul mare jucător a mai făcut o declaraţie interesantă, spunând că nu s-a gândit niciodată că joacă pentru România: "Întotdeauna am jucat numai pentru mine. Orice atlet face asta. Treci şi peste propria mamă pentru o victorie. Apoi, sigur, sunt lucruri pe care le spui. Despre ţară, despre familie, despre multe... Este aşa pentru totdeauna. Întotdeauna pentru totdeauna. Eu nu sunt cinic. Încerc să fiu sincer".

Ilie Năstase a dezvăluit şi episodul implicării sale în politică, atunci când a candidat pentru postul de primar al Capitalei.
"Pentru un timp m-am gândit că politica ar putea lua locul tenisului. A ieşit rău. Pe teren câştigi sau pierzi. În politică trebuie să promiţi şi să spui minciuni. Nu, nu e pentru mine politica", a precizat Ilie Năstase.

Dan ZavaleanuPublicat Marţi, 14 februarie 2012
6374
 | 20
 | 16
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
MULTZUMIRI PT PRECIZARE
0
Si eu care am crezut tot timpul ca e sas , roman
Publicat Miercuri, 15 februarie 2012
+Răspunde
bravo, mai Ilie
+1
dar asta nu inseamna ca trebuie sa injuri si sa te comporti ca un birjar...
Publicat Marţi, 14 februarie 2012
+Răspunde
MOARTEA ROSIE SMURD
-2
Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si eu fac ce vreau in tara asta ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si mi-am propus sa ucid acest popor ! Deja v-am demonstrat ca eu MOARTEA ROSIE SMURD sunt mai tare ca presedintele si guvernul acestei tari ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cumparat tractoare SMURD , motorete SMURD , barci SMURD si urmeaza sa cumpar submarine SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut presiuni enorme la colegiul medicilor pt a obtine asigurari malpraxis pt soldatii care lucreaza pe masinile EPA SMURD dar fara nici un rezultat !Pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am deturnat banii si masinile care trebuiau sa ajunga la ambulanta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am sabotat ambulanta privand-o de masini si aparatura medicala ! Va spun si mai repet pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD va pot spune ca am facut dispecerate in toata tara doar ca sa imi justific activitatea ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD cand merg la un caz merg insotit doar de mass media altfel nu mai merg ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cheltuit cei doi la suta doar dupa bunul meu plac si nu ma poate verifica nimeni pt ca eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD ! La contractul cu delta med eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut comisioane subtiri de opt sute de mii euro ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut doar afaceri paguboase pt statul roman ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD coordonez majoritatea dispeceratelor din tara si trimit la locul solicitarii doar masina EPA cu soldati chiar daca exista masina cu medic si asistent la ambulanta ! Doar pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTE ROSIE SMURD m-am pus singur imparat pe ISU ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD
Publicat Marţi, 14 februarie 2012
+Răspunde
amicu
+2
De ce e declaratie "soc"? Cine nu stia de treaba asta?
Publicat Marţi, 14 februarie 2012
+Răspunde
MIHAIL-SORIN GAIDAU
+5
Ilie Năstase a adus mari satisfacții și de multe a fost ori un prilej de mândrie pentru România. A fost un beneficiu de imagine în vremuri destul de cenușii. Care-i problema recunoașterii apartenenței etnice? A omorât pe cineva? A furat capace de canal sau cablu de cupru de la căile ferate europene? Atâta vreme cât a adus beneficii bugetului național și o imagine bună pentru patria sa, Ilie Năstase rămâne un brand respectabil. În comparație cu bandiții care s-au perindat prin fruntea României și prin guvernările post decembrie 1989, Ilie Năstase este un megastar așezat lângă niște pigmei pregătiți să părăduiască România. Restul e gargară. Iar noi, postacii de pe net, ce drept avem să mâncăm ciuperci la adresa acestui om special? O viață are omul , dar se căsătorește de câte ori vrea! Este interzis? Viața noastră privată este mai frumoasă? Noi, postacii de pe net, am făcut ceva glorios pentru România? Marea majoritate nici măcar nu au tupeul să-și folosească propriul nume în clar! Măcar atâta bărbăție să existe. Ce au făcut atât de notabil niște indivizi ca Băsescu sau Boc, sau Ungureanu pentru a fi ținuți în fruntea României? Cu toții sunt o rușine canceroasă ce roade păgubos și rușinos dintr-un drapel tricolor ciuruit de nemernici!
Publicat Marţi, 14 februarie 2012
+Răspunde
@ Dan ZAVALEANU
+5
Dane , ia-o mai usurel cu socurile astea , ca intri la belele cu corazonu' si ii mai bagi si pe altii...Asta nu e o noutate - soc , pt. ca se stie si se vede ca Nastase e ce e . Pentru a nu mai afla si propaga banalitati de astea , sub titulatura " Soc ! " , ia-o pe indelete cu o mica recapitulare a cunostintelor tale de cultura generala . Sa incepem cu : apa e uda ; iarna nu-i ca vara ; roata e rotunda ; iarba este verde ; cerul este albastru ; Uite asa , usor-usor , n-o sa mai fii socat cand o sa auzi , de exemplu , pe cineva spunand : "d-na Udrea era perfect paralela cu functia de ministru" ...Pt ca toata lumea stie asta ! Apoi , poti apela si la prieteni . Cand cineva spune :" Basescu are un limbaj de birjar ", nu te apuca sa scrii imediat la gazeta chestia asta cu titlul " Soc ! " ...Intreaba 2-3 prieteni , si ei iti vor spune nu e , dracului , nici un soc , e doar un adevar banal ca o priza de 220 v . Destul e lumea asta nebuna , ne mai si socam gratuit pe aici...:)
Publicat Marţi, 14 februarie 2012
+Răspunde
MIHAIL-SORIN GAIDAU
+4
Ilie Năstase a adus mari satisfacții și de multe ori un prilej de mândrie pentru România. A fost un beneficiu de imagine în vremuri destul de cenușii. Care-i problema recunoașterii apartenenței etnice? A omorât pe cineva? A furat capace de canal sau cablu de cupru de la căile ferate europene? Atâta vreme cât a adus beneficii bugetului național și o imagine bună pentru patria sa, Ilie Năstase rămâne un brand respectabil. În comparație cu bandiții care sau perindat prin fruntea României și prin guvernările post decembrie 1989, Ilie Năstase este un megastar așezat lângă niște pigmei pregătiți să părăduiască România. Restul e gargară. Iar noi, postacii de pe net, ce drept avem să mâncăm ciuperci la adresa acestui om special? O viață are omul , dar se căsătorește de câte ori vrea! Este interzis? Viața noastră privată este mai frumoasă?Noi, postacii de pe net, am făcut ceva glorios pentru România? Marea majoritate nici măcar nu au tupeul să-și folosească propriul nume în clar! Măcar atâta bărbăție să existe. Ce au făcut atât de notabil niște indivizi ca Băsescu sau Boc, sau Ungureanu pentru a fi ținuți în fruntea României? Cu toții sunt o ruține canceroasă ce roade păgubos și ruținos dintr-un drapel tricolor ciuruit de nemernici!
Publicat Marţi, 14 februarie 2012
+Răspunde
SE STIA,IMBECILULE
+3
ABIA POATE LAGA 2 CUVINTE-UN IMBECIL
Publicat Marţi, 14 februarie 2012
+Răspunde
PAPA DOC-TATA LU' TONTON
+8
NASTASE ILIE A FOST CEL MAI MARE TENISMEN PE CARE ROMANIA L-A DAT! URIAS! AM FOST COCOSATI DE MINDRIE VAZINDU-L PE TEREN! VRAJA S-A RUPT IN MOMENTUL CIND,RETRAS DIN TENIS,A INCEPUT SA VORBEASCA! DERANJ MARE! ARATA A FI COMPLET IDIOT! UN IDIOT SINCER!
Publicat Marţi, 14 februarie 2012
+Răspunde
rxctps
+10
Ilie Nastase tigan.Uau!Ce noutate!Ilie Nastase este cel care ne facea sa ne tinem respiratia cand juca cu Stan Smith,Ilie Nastase era unul dintre romanii care aduceau bucurie in casele noastre si ca el au fost multi.Ilie Nastase ESTE o legenda,nu o fosta legenda.Ilie Nastase este un om viu care are dreptul sa isi traiasca viata cum considera el de cuviinta.Si caruia trebuie sa ii multumim ca exista.Si sa nu uitam ca tigan au ba Ilie Nastase ,Nasty (binemeritata porecla)ca orice om normal si-a dus cu el pe peste tot si tara pe care nu a facut-o re ras.Indiferent ca a jucat pentru el,numele lui este legat de Romania nu de America sau de Republica Mafu!
Publicat Marţi, 14 februarie 2012
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017